Webhosting

Heb je nood aan webhosting voor een website of applicatie? Bij Level27 mag je rekenen op een hostingoplossing op maat van jouw behoeften. Verder gaat webhosting bij ons hand in hand met: 

  • Eén manier van werken voor elk type website

  • Steeds stabiel én performant

  • Technologisch sterk en up-to-date

Meeting outside

Webhosting door Level27

Natuurlijk streven we in de eerste plaats naar een maximale uptime. Daarbovenop nemen we jouw zorgen in handen en staan we 24/7 voor je klaar. Als je hulp nodig hebt, zorgen wij voor een extra paar handen. Zelfs op locatie, indien gewenst!  

Kortom: wij zorgen niet alleen voor een stabiele hosting, maar doen nét dat tikkeltje extra om alle operationele uitdagingen samen met jou aan te pakken.

Meeting Level27

Wat is onze visie over webhosting?

Met onze hostingoplossingen willen we een technologische revolutie teweegbrengen. Dit doen we door weg te blijven van oubollige software (zoals Plesk of Cpanel) en vernieuwende technologie (zoals Docker of Kubernetes) te omarmen in onze oplossingen. Door hierin te innoveren willen we meer beweging brengen in een stilstaande Belgische markt.

Voor ons is het ook van belang dat onze oplossingen kunnen meegroeien met de klant. Een klant die start met een basis Shared hosting pakket, kan eenvoudig doorgroeien naar een eigen Managed server en van daaruit verder upscalen naar een Fully managed cluster. Dit doen we eenvoudigweg door hostingoplossingen te automatiseren en standaardiseren qua technologie stack. Hierdoor zijn we ook consistent in onze opleveringen.

We beperken ons niet tot de klassieke LAMP stack. We verkiezen om samen met onze klanten te bepalen wat hij/zij nodig heeft en daarvoor de gepaste oplossing te voorzien. Daarbij is er ook geen vendor lock-in. Het ene moment is een Amazon AWS oplossing geschikt, het ander moment misschien niet meer. Daarom is het ieder ogenblik mogelijk over te schakelen op een andere infrastructuur.