Code d'Or

Wie is Code d'Or?

“Een full service web agency met Gentse roots”, dat is hoe Managing Director Frank Guthorel Code d’Or omschrijft. Met ongeveer 30 enthousiaste medewerkers sleutelen ze aan applicaties van en voor klanten. De focus ligt bij Code d’Or op het tevreden maken en behouden van klanten door een technische scope uit te denken en deze vervolgens operationeel te maken.

"Level27 is heel gemakkelijk bereikbaar, vooral ook omdat we ze kunnen aanspreken via Slack. Onze developers gebruiken Slack in hun dagelijks communicatie en het is voor hen dus heel efficiënt om op dezelfde manier met onze hostingpartner te communiceren." 

Frank Guthorel

Managing Director Code d'Or

Wat zoekt Code d'Or in een hostingspartner?

Voor Code d’Or is het noodzakelijk dat ze een soepele hostingpartner hebben die hun hulp kan bieden en dezelfde taal als hen spreekt. In Level27 hebben ze dat gevonden, omdat deze gemakkelijk bereikbaar en vlot aanspreekbaar is. Bovendien communiceert Level27 via Slack, wat zorgt voor een vlotte samenwerking en snelle respons. Ook is het van belang dat de hostingpartner waarmee Code d’Or samenwerkt, mee durft denken. Binnen de standaard lijntjes kleuren? Iets waar we bij Level27 niet van houden en wel eens tegenin durven te gaan. Challenge accepted! Code d’Or stelt voor zichzelf graag bepaalde doelen op die ze wensen te behalen. Level27 helpt waar nodig bij het uitdenken en het behalen van deze goals. Een aangename samenwerking die dus nog lang zal duren! 

‘Ambitie is om een goede speler te zijn die technisch correct werk oplevert. Daarvoor hebben we die hosting partner keihard nodig. Als we zo blijven integreren met Level27, dan zie ik enkel oplossingen en feitelijk weinig problemen voor de nabije en verdere toekomst.’

Frank Guthorel

Managing Director Code d'Or

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...