Tech projects

Voor vooruitstrevende agencies, start-ups en developer-georiënteerde organisaties realiseert Level27 interessante technologieprojecten.

We willen hierbij de dromen van de ontwikkelaars en complexe technologieën omzetten in concreet bruikbare toepassingen, waarbij we altijd de economische business case in het oog houden.

Wat doen we met tech projects?

Wat houdt dit nu precies in? Tech projects zijn niet gebouwd vanuit een strak keurslijf, we laten hier heel wat creativiteit en flexibiliteit toe. Ontdek hieronder enkele voorbeelden. 

Nieuwe technologieën

Developers houden van nieuwe technologieën, dat kan je niet ontkennen. Maar dit is niet zonder risico - iets dat op de developers-laptop wel cool lijkt, is niet noodzakelijk geschikt voor jouw toepassing! Het resultaat is gekend: instabiele productieomgevingen, ontsporende cloudkosten, frustraties bij de klanten maar ook bij de developers.

Daarom is het van groot belang voor de Operations ervaring om Level27 in te zetten. Wij evalueren de technologieën en zetten samen met jou proof of concepts (PoC) op. Deze worden grondig getest en geëvalueerd voordat we ze in productie gaan gebruiken.

Op deze manier maken we de dromen van de developers waar, terwijl we ook de businesscase bewaken. 

Projecten

Level27 is geen interimkantoor. In bepaalde gevallen kan het echter interessant zijn één of meerdere engineers in te zetten op een bepaald project.

We maken steeds een grondige evaluatie van de huidige situatie en zetten op basis van doordachte analyses een gedetailleerd plan van aanpak op.

Developer

Full stack developers bestaan niet

Inderdaad. Er is geen übermensch die frontend & backend kan programmeren, expert is in database en ook nog eens alles van operations weet. Wij zijn expert in Operations, jullie in Development. En zo kunnen we prima samenwerken!

Tech on screen

Evalueer je technologie

Bij nieuwe technologie is niet alles goud wat blinkt. Wij evalueren kritisch de wensen van jouw developers en maken de complexe nieuwe technologie dagelijks bruikbaar voor jouw project.

Meeting

Bewaak je business case

Het is cruciaal dat je uiteindelijke doelstelling niet uit het oog te verliezen. Meestal is dat een werkende applicatie of website voor je klant... iets anders kan natuurlijk ook. 

Welke doelstelling dan ook, Level27 bewaakt jouw business case zodat planning en budget onder controle blijft. En dit zonder je developers te beperken in hun creativiteit.

Voor wie?

Tech projecten zijn zo specifiek dat ze zich richten op enkele specifieke doelgroepen die we hier even belichten. Maar natuurlijk, als we nog niet aan jou gedacht hebben, maar je toch een interessant project hebt, laat het ons gerust weten!

Vooruitstrevende agencies

Als modern web agency wil je steeds de cutting edge bewandelen. Jouw developers willen de laatste technologieën proberen, maar je management maakt zich zorgen over de economische haalbaarheid van alles. Wij zoeken het evenwicht en bewaken de business case.

Startups of scaleups

De startup-cultuur zit ingebakken in je organisatie. Je bent dus al begonnen met iets nieuws (cloud, Kubernetes, AWS, ...), maar bent al eens tegen de muur gelopen, omdat het toch complex is en de kosten snel de pan uitswingen. Wij brengen de nodige expertise binnen en helpen jou deze complexe technologieën om te zetten in de dagelijkse praktijk.

SaaS productbouwers

Je bouwt aan je product. Je developers ademen frontend, backend en database verbeteringen, maar hun kennis over operations heeft ook zijn grenzen. Onze DevOps Engineers vullen jouw organisatie aan, alsof we deel uitmaken van jouw team.