Novation

novation

Welke nood of pijn had je voor je voor ons gekozen had?

Wij waren niet enkel op zoek naar een hosting partner, maar naar een technische partner die bereid was om mee te denken met onze developers om op die manier de beste oplossing naar onze klanten te kunnen aanbieden.

Welke obstakels of twijfels had je voordat je voor Level27 gekozen hebt?

Toen onze samenwerking begon waren jullie nog vrij klein, wij twijfelden daarom of jullie voldoende technische kennis in huis hadden en of jullie voldoende medewerkers ter beschikking hadden om support te kunnen leveren en met ons mee te denken.

Waarom heb je voor ons gekozen?

Na een eerste gesprek bleek dat jullie veel technische kennis in huis hadden en dat jullie bereid waren om meer te doen dan enkel de hosting aanbieden.

Hoe is het project verlopen?

We zijn met enkele kleine projecten bij jullie begonnen, ondertussen draaien er echter verschillende servers bij jullie. Wij merken dat de communicatie steeds zeer vlot verloopt. Als onze developers iets nodig hebben, dan krijgen zij steeds direct antwoord en wordt datgene wat zij vragen steeds op zeer korte termijn ook geleverd.

Welk resultaat heb je ondervonden door voor Level27 te kiezen? Wat heeft het voor jou betekend?

Wetende dat er een sterke, goed bereikbare en verantwoordelijke partner naast je staat, zorgt in eerste instantie voor een goede gemoedsrust. Bij andere partijen merkten we dikwijls ook dat ze niet bereid waren om mee te denken met onze developers of dat onze developers erg lang moesten wachten op bepaalde vragen, waardoor dit ons ontwikkelingsproces sterk kon vertragen, dat is bij Level27 zeker niet het geval. Mede hierdoor, kunnen wij ook een betere service en kwaliteit leveren naar onze klanten.

Kan je nog twee of drie andere troeven van ons opnoemen?

De grootste troeven van Level27 zijn volgens ons de uitgebreide technische kennis en de zeer goede support.

Zou je ons aanbevelen aan anderen? Zoja, waarom?

Ja, de bovenstaande troeven zijn voor een bureau als Novation, waar erg veel draait rond technische ontwikkeling, onmisbaar.

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...