Paddle

Paddle

We stellen aan u voor: Paddle.be

Paddle.be maakt een deel uit van het communicatiebureau European Service Network (esn.eu). ESN is een Brussels communicatiebureau en werkt sinds 1986 voor publieke organisaties zoals departementen van de Europese Commissie, het Europees Parlement, European Medicine Agency, en veel meer.

Uit de samenwerking met de Vlaamse overheid voor het Kanooh raamcontract is in 2012 Paddle.be ontstaan. Met Paddle.be bieden we een centraal CMS Platform voor de publieke sector. Hiermee bouwen en onderhouden we websites voor diensten binnen de federale en Vlaamse overheid, lokale besturen, ziekenhuizen, universiteiten en scholen. Het Paddle team bestaat ondertussen uit zo’n 20 enthousiaste medewerkers.

Welke nood of pijn had je voor je ons gekozen had?

Door het succes van ons concept groeide het aantal websites voor Vlaamse overheidsdiensten heel snel. Onze toenmalige hostingpartner slaagde er jammer genoeg niet altijd in om de infrastructuur mee te laten groeien, waardoor steeds vaker performantieproblemen ontstonden. In onze zoektocht naar oplossingen zijn we via een van onze partners in contact gekomen met Level27. De eerste kennismaking was aangenaam en ook hun aanpak van de samenwerking sprak me aan. Toen na een tijdje bleek dat de beloftes ook gerealiseerd werden, groeide het vertrouwen snel.

Waarom heb je voor ons gekozen?

Level27 staat bekend voor hun no-bullshit aanpak en na een analyse van onze behoeften bleek dat we specifiek naar maatwerk op zoek waren. Zij hebben ons proactief geïnformeerd en meegedacht en hadden dezelfde mindset in manier van werken.

Wat zijn in jouw ogen de sterktes in de dienstverlening van Level27?

Het pro-actief meedenken bij het zoeken naar verbeteringen wordt zeer sterk geapprecieerd en we worden snel en goed geholpen via directe communicatie in het Slack-kanaal als er een dringend probleem is. We hebben niet het gevoel dat we een nummer zijn en dat de mensen waar we mee samenwerken ook weten wat we doen. Dat maakt de samenwerking aangenaam. Jullie bieden een ideale combinatie tussen het meedenken en ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen versus de aangeboden infrastructuur en bijhorende prijs.

Jullie bieden een ideale combinatie tussen het meedenken en ondersteunen bij het zoeken naar oplossingen versus de aangeboden infrastructuur en bijhorende prijs.

Wouter Rummens

Kan je nog twee of drie andere troeven van ons opsommen?

Hosting wordt meestal aangeboden in standaard pakketten via een abonnementsformule, of je het nu nodig hebt en gebruikt, of niet. Het financieel verhaal speelt natuurlijk ook mee en ook vanuit ecologisch standpunt is het verstandig om de pakketten niet té groot te maken en te voorzien wat er effectief wordt verbruikt.

Level27 biedt voor ons de ideale combinatie van enerzijds actief meedenken en ondersteunen en anderzijds de voorziene en beschikbare infrastructuur in combinatie met de prijs. We hebben er ook vertrouwen in dat voor elk probleem een oplossing kan worden gevonden, en er is altijd wel een plan B of een plan C voorhanden.

Welk resultaat heb je ondervonden door voor Level27 te kiezen? Wat heeft het voor jou betekend?

Onze klanten zijn en blijven tevreden, waardoor ze regelmatig terugkomen en zo opnieuw hosting nodig hebben. Het is een vicieuze cirkel waardoor de bal blijft rollen en er voor beide partijen opportuniteiten ontstaan.

Zou je Level27 aan anderen aanbevelen en met welke argumenten?

Zeker willen we Level27 aanbevelen want jullie bieden een ideale combinatie tussen service en kwaliteit en je bent er geen nummer.

Het bieden van ondersteuning en het meedenken bij het zoeken naar oplossingen versus de aangeboden infrastructuur en bijhorende prijs zijn sterke punten. Ook jullie podcast is een troef, zeker eens luisteren want je komt er interessante technische dingen te weten. We gaan dan ook samen voor de lange termijn samenwerking!

Dat horen we graag! Bedankt voor deze testimonial en we blijven met jullie meedenken.

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...