De hostingpartner die jou doet groeien

Als hostingpartner vertrekken we vanuit een passie voor technologie en esthetiek en worden we blij van mooie technische oplossingen. Door complexe technologie dagelijks bruikbaar te maken, helpen wij klanten groeien.

Consistent

Dankzij ons eigen hostingplatform kunnen we steeds dezelfde kwaliteit afleveren in onze oplossingen. Bovendien werken we heel gestructureerd en zijn we ISO-gecertificeerd.

Betrokken

Wij zijn een hostingpartner die dicht bij de projecten van zijn klanten wil staan, en zijn daardoor heel betrokken bij de goede werking. We go the extra mile!

Veilig

Logisch. Als je ISO 27001-gecertificeerd bent en dat ook wil blijven, kan je niet anders dan van beveiliging een top-prioriteit te maken. Veilig betekent ook beschikbaar - dus services (en servers) zijn altijd up. Down kennen we niet!

No bullshit

Open, eerlijke en directe communicatie. In onze sector is er teveel blabla. Het is makkelijker om dubbel zo zware systemen af te leveren, maar dan kiezen wij liever de moeilijke weg: opleveren wat jij écht nodig hebt.

Media

Registreer je domeinnaam!

Ga na of je gewenste domeinnaam nog beschikbaar is met behulp van onze tool. 

De touwtjes in jouw handen

In 2015 hebben we een nieuw concept bedacht rond hostingbeheer. Wat er al bestond en bekend was, hebben we bewust links laten liggen. Het resultaat is een slim controlepaneel dat jou de touwtjes in handen geeft.

Ten eerste zijn wij multicloud. Dat wil zeggen dat je kan kiezen tussen de infrastructuur van Level27 of die van public clouds zoals AWS en Azure. Je kan zelfs servers binnen jouw eigen infrastructuur beheren met ons systeem!

Verder is ons systeem eenvoudig en open. Eenvoudig met een gebruiksvriendelijke web interface en open met een duidelijke API die het toestaat om jouw systemen eenvoudig met het onze te koppelen.

   Door de kwaliteit die jullie leveren zijn er nog nauwelijks issues. En valt er toch iets voor, wordt hier proactief en snel naar gehandeld.

   Stijn van Kerckhoven

   IT Engineer - DrivOlution

   Onze developers gebruiken Slack in hun dagelijks communicatie en het is voor hen dus heel efficiënt om op dezelfde manier met onze hostingpartner te communiceren.

   Frank Guthorel

   Managing Director - Code d'Or

   De manier van begeleiden van Level27 alsook hun knowhow ligt sterk in lijn met onze verwachtingen.

   Jente Kasprowski

   Zaakvoerder - Inventis

   Ik koos voor Level27 om hun sympathieke no-nonsensestijl, die ook transparant uitmondt in een scherpe no-nonsenseprijs.

   Marc Portier

   ICT Manager - Westtoer

   De gedreven en persoonlijke aanpak van Level27 gaf mij het nodige vertrouwen zodat ik op twee oren zou kunnen slapen.

   Wim Hauben

   Zaakvoerder - Webflux

   Level27 beschikt over een ISO 27001 certificatie, wat voor mijn aandeelhouders uit de financiële wereld zeer belangrijk is.

   Johan Daes

   CEO - Assurcard