GBL

Wie is GBL?

GBL is een creatief en strategisch marketingbureau met een specialisatie in online en offline marketing. Het legt de focus op het bedenken van sterke concepten en creatieve designs voor zowel lokale, nationale als internationale klanten. Omdat er bij GBL voortdurend nieuwe projecten bijkomen, is het belangrijk dat ze een vlotte samenwerking hebben met hun hostingpartner. Zeker gezien communicatie en flexibiliteit van cruciaal belang zijn in hun sector. No nonsense communicatie en een gebruiksvriendelijk platform? Twee eisen waar Level27 ruimschoots aan voldoet.

"De communicatie is snel en duidelijk en deadlines worden gerespecteerd, zodat wij onze projecten vlot kunnen opleveren. Daarnaast reageert het supportteam van Level27 onmiddellijk als er zich een probleem voordoet. We kunnen dus altijd op onze hostingpartner rekenen."

Maarten Deketele

Project Manager GBL Studio

Hoe verloopt de samenwerking met Level27?

Level27 zorgt voor een solide hosting van applicaties en online projecten. Verder verzekert Level27 dat er een duidelijk overzicht wordt bewaard over de verschillende applicaties en componenten. Ook kan GBL gebruik maken van een gebruiksvriendelijk controlepaneel voor het beheer van eigen servers, zonder de hulp van Level27 in te moeten roepen. Snelle communicatie, gerespecteerde deadlines en een snelle opvolging van problemen van het supportteam: dat is waar GBL op kan rekenen bij Level27.

"GBL is een sterk groeiend bedrijf, elke dag komen er nieuwe projecten bij. Het is dus  van belang dat we elke dag kunnen rekenen op een betrouwbare hostingpartner. We zijn ervan overtuigd dat we deze gevonden hebben bij Level27." 

Maarten Deketele

Project Manager GBL Studio

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...