Inventis

Een 5-tal jaar geleden ging Inventis met ons in zee, specifiek voor het project van Blabloom. Met de jaren kwamen daar projecten bij, en werd onze samenwerking ook groter. We zijn benieuwd naar hoe zij dit hebben ervaren. Lees je mee?

Waarom kozen jullie voor een samenwerking met Level27?

We hebben Level27 sterk aanbevolen op basis van hun unieke manier van (samen)werken en natuurlijk ook hun sterk offerte-voorstel.

Hoe kwamen jullie bij Level27 terecht voor dit project?

We hadden reeds ervaring met de werking van Level27, dankzij projecten als Blabloom, Ancienne Belgique en andere.

Wat verwachten jullie als agency vooral van een hosting provider?

Goede ondersteuning, transparante communicatie en vooral een no-nonsense attitude. Geen beloftes of loze woorden maar effectieve daden!

Wat waren de grootste uitdagingen binnen het project van Pukkelpop? Hoe werden deze concrete uitdagingen van een oplossing voorzien?

De grootse uitdaging voor ons (Inventis) was vooral de verhuis naar de nieuwe hosting-omgeving. Een project van deze grootorde vergt een hands-on aanpak, waarbij er rekening gehouden moet worden met alle aspecten (setup, performance, legacy, deployment...). Naar Pukkelpop toe bestond de uitdaging vooral in het online houden van de platformen op piekmomenten, zoals de aankondiging van de eerste namen of de start van de ticketverkoop. Pukkelpop heeft hier een sterke reputatie mee opgebouwd en die moest zeker behouden blijven.

Geef 1 concreet voorbeeld waar Level27 echt wel een level hoger is gegaan, om samen met jullie een succes van deze opdracht te maken.

De uitgebreide load testing was voor ons een echte meerwaarde. Aan de hand van een uitgebreid verslag hebben we onze code en de werking van de achterliggende platformen kunnen verbeteren op vlak van performance en stabiliteit.

"De manier van begeleiden (hands-on aanpak) maar ook hun know-how ligt zéér sterk in lijn met onze verwachtingen, én die van Pukkelpop. Ook hier heeft transparante communicatie en snelle opvolging de omschakeling vereenvoudigd."

Jochen Vander Eecken

Inventis

Hoe is de samenwerking algemeen verlopen (waar scoorde Level27 punten)?

De manier van begeleiden (hands-on aanpak) maar ook hun know-how ligt zéér sterk in lijn met onze verwachtingen, én die van Pukkelpop. Ook hier heeft transparante communicatie en snelle opvolging de omschakeling vereenvoudigd.

Waarmee heeft Level27 het meest indruk gemaakt op jullie?

Technisch doordachte setup, klaar en duidelijk offerte-voorstel, probleemloze lancering(en) en opvolging op maat van het project.

Wat betekent dit project voor jullie verdere samenwerking met Level27?

Level27 heeft ons laten zien dat ze meer dan bekwaam zijn voor een project van dergelijke grootorde. Dit zorgt alleen maar voor vertrouwen in de samenwerking en een partnership op lange termijn!

Inventis(2)

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...