Managed servers

Is je website zo groot geworden dat Shared hosting tekort schiet? Of ben je een web agency en wil je een grotere efficiëntie (of marge) realiseren op je hostingdiensten? Bekijk dan zeker onze oplossingen in Managed servers.

Wat doen we met managed servers?

Managed servers is hosting op een hoger niveau. Bij Managed servers beschik je over één of meerdere eigen server(s) die enkel voor jou bestaan. Je hoeft dus, zoals bij Shared hosting, geen serverruimte meer te delen met anderen.  

Servers

Bij Level27 werken we enkel met virtuele servers. Andere termen zijn VPS (Virtual Private Server) of VDS (Virtual Dedicated Server).

Deze virtuele servers worden gestart op onze eigen virtuele infrastructuur. Dit in onze datacenters of op public cloud infrastructuur (zoals AWS (Amazon)Azure of eender welke cloud provider).

Elke virtuele server wordt geïnstalleerd, geconfigureerd en beheerd door ons controlepaneel.

1 of meerdere websites

Dit model gaat uit van de afname van één of enkele servers, waarop naar eigen believen applicaties geplaatst kunnen worden.

Dit kan één website zijn die te groot is geworden voor Shared hosting (denk maar aan webshops of applicaties met een groot aantal bezoekers).

Daarnaast kan kan dit model ook gebruikt worden als een Shared hosting oplossing voor agencies. Je betaalt dan niet meer per website, maar per server. Afhankelijk van de grootte en efficiëntie van de websites is het immers mogelijk om al je websites te plaatsen op dergelijke servers.

Muur en plant

Private of public cloud

Bij Level27 zijn we onafhankelijk van de gekozen infrastructuur. Bij deze dienst gaat het om het beheren van de servers, niet om de infrastructuur zelf.

Onze shared servers kunnen dus op drie locaties staan:

  • Binnen de infrastructuur van Level27. We zijn aanwezig in 4 Belgische datacenters.
  • Bij een publieke cloud provider. We werken intensief samen met de twee meest bekende (AWS en Azure). Ook low-cost alternatieven zijn mogelijk.
  • On premise bij jou. In bepaalde gevallen is dit de enige optie. Wij passen ons aan en leveren onze gekende service ook daar!
Managing

Mee met de technologie

Zoals bij alles vertrekken we bij Managed servers vanuit onze passie voor technologie. Dit doen we door weg te blijven van oubollige software zoals Plesk of Cpanel én door vernieuwende technologie toe te passen.

Zonder daarbij uiteraard de stabiliteit uit het oog te verliezen! Bij Managed servers reken je immers op ons voor de uptime en beschikbaarheid van je applicatie. Wij nemen graag die verantwoordelijkheid op ons!

Enkele use cases

Een Managed server kan in onderstaande (en andere!) gevallen een oplossing bieden.

  • Een Magento website die succesvol aan het worden is
  • .NET websites
  • Drupal eCommerce sites met zoekmodule
  • Als eigen omgeving voor al je websites
  • Als speeltuin voor al je websites terwijl je ze ontwikkelt

Level27 is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd.

Managed server in een vingerknip!

Managed servers bestel je rechtstreeks vanuit ons controlepaneel. Log je in of maak een nieuw account aan en zet je Managed server op!