Over Level27

Level27 is een hostingpartner die vertrekt vanuit een passie voor technologie en esthetiek. Wij maken complexe technologieën dagelijks bruikbaar en nemen de operationele zorgen van onze klanten over. Zo kan jij je 100% focussen op je core business en op je eigen groei.

Peter met logo

Wat we doen

Wij zorgen voor jouw operations. We brengen vernieuwing in de klassieke webhosting door een performant, zelf ontwikkeld controlepaneel om zo Domeinnamen, Shared hosting, Servers en Clusters te beheren. Voor ambitieuze klanten voeren we technologieprojecten uit die hen een concurrentieel voordeel bieden. Het Enterprise IT departement neemt alle operationele zorgen weg voor bedrijfskritische processen.

Hoe we het doen

BETER. Beter dan anderen, maar ook zelf steeds beter! Goed is nooit goed genoeg, het streven naar perfectie zit in ons DNA.

Wat maakt ons dan anders?

  • Consistent: dankzij ons eigen hostingplatform kunnen we steeds dezelfde kwaliteit afleveren in onze oplossingen. Bovendien werken we heel gestructureerd en zijn we ISO-gecertificeerd.
  • Betrokken: wij willen heel dicht bij de projecten van onze klanten staan, en zijn daardoor heel betrokken bij de goede werking. We go the extra mile.
  • No-bullshit: open, eerlijke en directe communicatie. In onze sector is er teveel blabla. Het is makkelijker om dubbel zo zware systemen af te leveren, maar dan kiezen wij liever de moeilijke weg: opleveren wat jij écht nodig hebt.
  • Klantgericht: niet wij zijn belangrijk, maar jij, onze klant. Jij staat centraal en wij doen elke dag ons uiterste best om al onze klanten op een proactieve manier verder te helpen. Als je ergens mee vastzit, zoeken wij graag samen met jou de ideale oplossing uit.
Maak kennis met Level27

Gezonde groeistrategie voor Level27

Onze toekomstplannen? Op een doordachte en gezonde manier groeien. Vorig jaar hebben we een nieuw ambitieus vijfjarenplan uitgewerkt. Elke 2 jaar herevalueren we en sturen we bij met de nieuwe ontwikkelingen op de markt. We zijn blij te kunnen vertellen dat we voor 2021 goed op schema zitten met wat we vooropgesteld hebben in ons vijfjarenplan.

Hoe dan ook willen we een evidente keuze zijn/worden voor hosting op de Belgische markt. Bedrijven, organisaties of overheden die hosting nodig hebben, moeten aan ons denken. Daar gaan we voor!

Peter Fastré
Peter Fastré

Peter
Fastré

Oprichter, kloppend hart, de balans, gedreven perfectionist...

Peter is hoe dan ook de rust zelve en gaat 24/7 op zoek naar kwaliteit. Misschien heeft het iets te maken met zijn alter ego als triatleet.

Better, faster, stronger! In websites natuurlijk, maar ook in zwemmen, lopen en fietsen.

Thomas
Thomas

Thomas
Woidt

Zijn studies zijn van geen belang: met zijn grondige allround kennis verbaast Thomas klant én collega. Kapotte dingen fiksen en het hoofd koel houden, dat is volledig zijn ding.

Het liefst reist hij naar heel verre streken voor minstens 4 weken aan een stuk, om dan weer vollenbak gas te geven voor Level27!

Inge
Inge

Inge
Lieben

De opvolging van de medewerkers gebeurt door Inge die de HR verzorgt.

Ze is gefascineerd door kunst en de tekenacademie in Genk is al jaren haar tweede thuis. Grafische technieken hebben dan ook geen geheimen meer.

Daarnaast gaat ze regelmatig naar de fitness of joggen en studeert ze Italiaans.

Timmy
Timmy

Timmy
Maris

Timmy bepaalt mee de strategische krijtlijnen van Level27. Hij ontfermt zich in het bijzonder over de vlotte werking van het sales- en marketingteam, waar zijn oog voor detail goed van pas komt. Daarnaast gaat hij voor niets minder dan de beste kwaliteit.

Hoe je hem in 3 woorden kan omschrijven? Gedreven, verantwoordelijk en leergierig!

Buiten de werkuren kunnen KRC Genk, een goed boek of lekker eten hem wel boeien. Om tegen zijn sportieve collega's op te kunnen, gaat hij ook wel eens een baantje zwemmen of test hij zijn reactiesnelheid in een 'matchke' Fifa.

Dieter
Dieter

Dieter
D'haese

Sinds mei 2016 versterkt deze West-Vlaming (vreemde eend in de bijt!) onze Limburgse rangen. Hij scherpt de sales aan via alle mogelijke kanalen.

Hij vult zijn vrije tijd met lopen, fietsen en quizzen. Dat hij van uitdagingen houdt, bewees hij door in 2019 aan zijn 3de marathon deel te nemen!

Marcel_ZwartWit
Marcel_ZwartWit

Marcel
De Beule

Marcel heeft de meeste kilometers van ons team maar is nog steeds jong van geest. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële strategie van Level27. Zijn drive voor kwaliteit en service is aanstekelijk.


Buiten de werkuren is hij basketbalcoach en speelt hij zelf ook nog af en toe een match. Een jaarlijkse skitrip staat steeds op de agenda, of anders is een goed restaurant zijn perfecte habitat. Zijn motto: Samen sterker!

Nabile
Nabile

Nabile
Abeltan

Hij kwam als eerste vaste medewerker in dienst bij Level27 in 2014.

Het bedrijf en de klanten kent hij door en door, dus overziet hij de operations afdeling. Als fulltime nerd heeft hij geen tijd voor andere hobby's, maar voor burgers, sushi of Whitney Houston wil hij wel buiten komen.

Roald
Roald

Roald
Lenaerts

Na een succesvolle stage in het voorjaar van 2016, startte Roald als vaste medewerker. Hij is onze specialist in Chef en Ruby, maar zijn grote liefde gaat toch uit naar Docker-containers.

Scoren doet hij niet alleen op de werkvloer, maar ook in het zaalvoetbal.

Jilly
Jilly

Jilly
Achten

Jilly zet sinds juli 2018 als niet-technisch persoon de puntjes op de administratieve i en brengt structuur en efficiëntie. De rest van haar aandacht is gereserveerd voor Fellow. 

Ze houdt van muziek en is een echte festival- en concertganger. Ze zit niet graag stil en je vindt haar dan ook vaak op één of ander sportterrein terug. In het andere geval zal ze waarschijnlijk haar volgende reis/uitstap/vriendenweekend aan het plannen zijn.

Hans
Hans

Hans
Schroyen

Onze grootste helpende hand in Chef en migraties is Hans, maar daarnaast doet hij graag alles wat hem gevraagd wordt sinds april 2018.

Buiten de kantooruren schrijft hij graag scripts die zijn leven makkelijker maken, of trekt hij een aantal keer per week zijn klim- of handbalschoenen aan.

Roeland
Roeland

Roeland
Andelhofs

Roeland werd als Windowsspecialist de eerste nieuwe medewerker van 2018, met een grote interesse in automatisatie en containers.

Naast zijn technische kwaliteiten, passen zowel zijn passieve hobby's (Formule 1 en cyclocross) als actieve hobby's (lopen en zwemmen) perfect in het sportieve plaatje van het Level27-team.

 

Joran
Joran

Joran
Dirkzwager

Joran werkt sinds maart 2018 mee aan het testen en documenteren van ons controlepaneel, waarbij hij vooral veel wil en kan bijleren over het automatiseren van testen en niet voor niks 'de fixer' genoemd wordt.


Behalve achter zijn camera, vind je hem in zijn vrije tijd thuis terug bij zijn vinylcollectie en kat, wiens leven hij benijdt.

Jasper
Jasper

Jasper
Bas

1 september 2020 vervoegde ‘oude bekende’ Jasper ons team. Aan Jaspers vast contract ging een succesvolle studentenjob en stage vooraf, dus hij kent Level27 al vanbinnen en vanbuiten. 

Jasper sleutelt trouwens niet alleen graag aan ons controlepaneel, maar ook aan auto’s. Daarnaast kan hij enorm genieten van cruisen met de Vespa, een spannende roadtrip, … en natuurlijk af en toe eens goed gaan sporten in de fitness.

Jeroen
Jeroen

Jeroen
Moors

Sinds begin 2020 aan boord, maar wel al een leven lang actief in de (Limburgse) hostingwereld. Door de jaren heen is zijn focus verschoven van techniek naar mensen en organiseren. Jeroen gelooft keihard in het principe dat door de juiste dingen te doen, morgen alles beter zal zijn.

Wanneer hij niet professioneel actief is, houdt hij van de goede dingen in het leven.

Elke vanderbiesen-zwartwit.jpg
Elke vanderbiesen-zwartwit.jpg

Elke
Vanderbiesen

Elke is een open persoonlijkheid die je graag op alle vlakken helpt of een luisterend oor biedt. Daarom dat ze ook het reilen en zeilen binnen het Level27-kantoor en alle bijkomende administratie onder haar hoede neemt.

Terwijl haar collega's kiezen voor sportieve hobby's gaat haar voorkeur eerder uit naar een goed boek of een leuke podcast, met een guilty pleasure-voorkeur voor true crime.

Fellow zw
Fellow zw

Fellow
Dog

De zwarte flatcoated retriever Fellow brengt als vaste bedrijfshond zijn Level27-medewerkers tot rust. Altijd goedgezind en het zonnetje in huis!

Peter Fastré
Kleine foto met kleur (hover)
Peter Fastré

Peter Fastré

CEO

Thomas
Kleine foto met kleur (hover)
Thomas

Thomas Woidt

CTO

Inge
Kleine foto met kleur (hover)
Inge

Inge Lieben

HR Manager

Timmy
Kleine foto met kleur (hover)
Timmy

Timmy Maris

Managing partner

Dieter
Kleine foto met kleur (hover)
Dieter

Dieter D'haese

Account manager

Marcel_ZwartWit
Kleine foto met kleur (hover)
Marcel_kleur

Marcel De Beule

CCO

Nabile
Kleine foto met kleur (hover)
Nabile

Nabile Abeltan

Operations Engineer

Roald
Kleine foto met kleur (hover)
Roald

Roald Lenaerts

Operations Engineer

Jilly
Kleine foto met kleur (hover)
Jilly

Jilly Achten

Office Manager

Hans
Kleine foto met kleur (hover)
Hans

Hans Schroyen

Operations Engineer

Roeland
Kleine foto met kleur (hover)
Roeland

Roeland Andelhofs

Operations Engineer

Joran
Kleine foto met kleur (hover)
Joran

Joran Dirkzwager

Operations Engineer

Jasper
Kleine foto met kleur (hover)
Jasper kleur

Jasper Bas

Platform Engineer

Jeroen
Kleine foto met kleur (hover)
Jeroen in kleur

Jeroen Moors

Operations Manager

Elke vanderbiesen-zwartwit.jpg
Kleine foto met kleur (hover)
Elke vanderbiesen-kleur.jpg

Elke Vanderbiesen

Office manager

Fellow zw
Kleine foto met kleur (hover)
Fellow

Fellow Dog

Office dog

Kom het team versterken!

Ben je net als ons gepassioneerd door technologie? Heb je net je diploma gehaald of ben je misschien nog student in de IT? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures, zowel voor fulltime functies als voor stagiairs en jobstudenten!