Over Level27

Level27 is een hostingpartner die vertrekt vanuit een passie voor technologie. Wij maken complexe technologieën dagelijks bruikbaar en nemen de operationele zorgen van onze klanten over. Zo kan jij je 100% focussen op je core business en op je eigen groei.

Peter met logo

Wat we doen

Wij zorgen voor jouw operations. We brengen vernieuwing in de klassieke webhosting door een performant, zelf ontwikkeld controlepaneel om zo Domeinnamen, Shared hosting, Servers en Clusters te beheren. Voor ambitieuze klanten voeren we technologieprojecten uit die hen een concurrentieel voordeel bieden. Het Enterprise IT departement neemt alle operationele zorgen weg voor bedrijfskritische processen.

Hoe we het doen

BETER. Beter dan anderen, maar ook zelf steeds beter! Goed is nooit goed genoeg, het streven naar perfectie zit in ons DNA.

Wat maakt ons dan anders?

  • Consistent: dankzij ons eigen hostingplatform kunnen we steeds dezelfde kwaliteit afleveren in onze oplossingen. Bovendien werken we heel gestructureerd en zijn we ISO-gecertificeerd.
  • Betrokken: wij willen heel dicht bij de projecten van onze klanten staan, en zijn daardoor heel betrokken bij de goede werking. We go the extra mile.
  • No-bullshit: open, eerlijke en directe communicatie. In onze sector is er teveel blabla. Het is makkelijker om dubbel zo zware systemen af te leveren, maar dan kiezen wij liever de moeilijke weg: opleveren wat jij écht nodig hebt.
  • Klantgericht: niet wij zijn belangrijk, maar jij, onze klant. Jij staat centraal en wij doen elke dag ons uiterste best om al onze klanten op een proactieve manier verder te helpen. Als je ergens mee vastzit, zoeken wij graag samen met jou de ideale oplossing uit.
Maak kennis met Level27

Gezonde groeistrategie voor Level27

Onze toekomstplannen? Op een doordachte en gezonde manier groeien. Vorig jaar hebben we een nieuw ambitieus vijfjarenplan uitgewerkt. Elke 2 jaar herevalueren we en sturen we bij met de nieuwe ontwikkelingen op de markt. We zijn blij te kunnen vertellen dat we voor 2021 goed op schema zitten met wat we vooropgesteld hebben in ons vijfjarenplan.

Hoe dan ook willen we een evidente keuze zijn/worden voor hosting op de Belgische markt. Bedrijven, organisaties of overheden die hosting nodig hebben, moeten aan ons denken. Daar gaan we voor!

Peter Fastré
Peter Fastré

Peter
Fastré

Oprichter, kloppend hart, de balans, gedreven perfectionist...

Peter is hoe dan ook de rust zelve en gaat 24/7 op zoek naar kwaliteit. Misschien heeft het iets te maken met zijn alter ego als triatleet.

Better, faster, stronger! In websites natuurlijk, maar ook in zwemmen, lopen en fietsen.

Thomas Woidt
Thomas Woidt

Thomas
Woidt

Zijn studies zijn van geen belang: met zijn grondige allround kennis verbaast Thomas klant én collega. Kapotte dingen fiksen en het hoofd koel houden, dat is volledig zijn ding.

Het liefst reist hij naar heel verre streken voor minstens 4 weken aan een stuk, om dan weer vollenbak gas te geven voor Level27!

Inge Lieben
Inge Lieben

Inge
Lieben

De opvolging van de medewerkers gebeurt door Inge die de HR verzorgt.

Ze is gefascineerd door kunst en de tekenacademie in Genk is al jaren haar tweede thuis. Grafische technieken hebben dan ook geen geheimen meer.

Daarnaast gaat ze regelmatig naar de fitness of joggen en studeert ze Italiaans.

Timmy Maris
Timmy Maris

Timmy
Maris

Timmy bepaalt mee de strategische krijtlijnen van Level27. Hij ontfermt zich in het bijzonder over de vlotte werking van het sales- en marketingteam, waar zijn oog voor detail goed van pas komt. Daarnaast gaat hij voor niets minder dan de beste kwaliteit.

Hoe je hem in 3 woorden kan omschrijven? Gedreven, verantwoordelijk en leergierig!

Buiten de werkuren kunnen KRC Genk, een goed boek of lekker eten hem wel boeien. Om tegen zijn sportieve collega's op te kunnen, gaat hij ook wel eens een baantje zwemmen of test hij zijn reactiesnelheid in een 'matchke' Fifa.

Dieter
Dieter

Dieter
D'haese

Sinds mei 2016 versterkt deze West-Vlaming (vreemde eend in de bijt!) onze Limburgse rangen. Hij scherpt de sales aan via alle mogelijke kanalen.

Hij vult zijn vrije tijd met lopen, fietsen en quizzen. Dat hij van uitdagingen houdt, bewees hij door in 2019 aan zijn 3de marathon deel te nemen!

Nabile Abeltan
Nabile Abeltan

Nabile
Abeltan

Hij kwam als eerste vaste medewerker in dienst bij Level27 in 2014.

Het bedrijf en de klanten kent hij door en door, dus overziet hij de operations afdeling. Als fulltime nerd heeft hij geen tijd voor andere hobby's, maar voor burgers, sushi of Whitney Houston wil hij wel buiten komen.

Roald Lenaerts
Roald Lenaerts

Roald
Lenaerts

Na een succesvolle stage in het voorjaar van 2016, startte Roald als vaste medewerker. Hij is onze specialist in Chef en Ruby, maar zijn grote liefde gaat toch uit naar Docker-containers.

Scoren doet hij niet alleen op de werkvloer, maar ook in het zaalvoetbal.

Jilly Achten
Jilly Achten

Jilly
Achten

Jilly zet sinds juli 2018 als niet-technisch persoon de puntjes op de administratieve i en brengt structuur en efficiëntie. De rest van haar aandacht is gereserveerd voor Fellow. 

Ze houdt van muziek en is een echte festival- en concertganger. Ze zit niet graag stil en je vindt haar dan ook vaak op één of ander sportterrein terug. In het andere geval zal ze waarschijnlijk haar volgende reis/uitstap/vriendenweekend aan het plannen zijn.

Hans Schroyen
Hans Schroyen

Hans
Schroyen

Onze grootste helpende hand in Chef en migraties is Hans, maar daarnaast doet hij graag alles wat hem gevraagd wordt sinds april 2018.

Buiten de kantooruren schrijft hij graag scripts die zijn leven makkelijker maken, of trekt hij een aantal keer per week zijn klim- of handbalschoenen aan.

Roeland Andelhofs
Roeland Andelhofs

Roeland
Andelhofs

Roeland werd als Windowsspecialist de eerste nieuwe medewerker van 2018, met een grote interesse in automatisatie en containers.

Naast zijn technische kwaliteiten, passen zowel zijn passieve hobby's (Formule 1 en cyclocross) als actieve hobby's (lopen en zwemmen) perfect in het sportieve plaatje van het Level27-team.

 

Joran Dirkzwager
Joran Dirkzwager

Joran
Dirkzwager

Joran werkt sinds maart 2018 mee aan het testen en documenteren van ons controlepaneel, waarbij hij vooral veel wil en kan bijleren over het automatiseren van testen en niet voor niks 'de fixer' genoemd wordt.


Behalve achter zijn camera, vind je hem in zijn vrije tijd thuis terug bij zijn vinylcollectie en kat, wiens leven hij benijdt.

Jeroen Moors
Jeroen Moors

Jeroen
Moors

Sinds begin 2020 aan boord, maar wel al een leven lang actief in de (Limburgse) hostingwereld. Door de jaren heen is zijn focus verschoven van techniek naar mensen en organiseren. Jeroen gelooft keihard in het principe dat door de juiste dingen te doen, morgen alles beter zal zijn.

Wanneer hij niet professioneel actief is, houdt hij van de goede dingen in het leven.

Elke Vanderbiesen

Elke
Vanderbiesen

Elke is een open persoonlijkheid die je graag op alle vlakken helpt of een luisterend oor biedt. Daarom dat ze ook het reilen en zeilen binnen het Level27-kantoor en alle bijkomende administratie onder haar hoede neemt.

Terwijl haar collega's kiezen voor sportieve hobby's gaat haar voorkeur eerder uit naar een goed boek of een leuke podcast, met een guilty pleasure-voorkeur voor true crime.

Tom Putzeys
Tom Putzeys

Tom
Putzeys

Tom noemen we ook wel eens onze bouwvakker in de IT. Zijn technische kennis kan je vergelijken met het aantal tools in zijn gereedschapsgordel: uitgebreid. Dat werken aan zijn huis zijn grootste vrijetijdsbesteding is zal waarschijnlijk dus ook niet verbazen. 

Zonder een blad voor de mond staat Tom meteen voor iedereen klaar. No bullshit, zo hebben we het graag.

Joyce Welkenhuysen
Joyce Welkenhuysen

Joyce
Welkenhuysen

Dat werken in de IT wereld niet alleen voor mannen is, bewijst operations engineer Joyce elke dag.

In haar vrije tijd trekt ze er graag op uit met haar zelfbouw camper, haar vriend én hond naar de mooiste plekjes van Europa. Wat er zeker nooit mag ontbreken, is haar camera. Hiermee probeert ze keer op keer de mooiste plekjes vast te leggen (en haar hond natuurlijk ;)).

Aleksandra Perunska
Aleksandra Perunska

Aleksandra
Perunská

Aleksandra, Ola voor de vrienden, zorgt voor de werking van ons eigen controlepaneel. Een feature-request of een bug? Ze gaat erachteraan!

Ze houdt van een goede levensstijl en daar hoort ook een glas wijn of een biertje bij, maar ook wandelen met haar hond staat hoog op haar favorietenlijst. 

Juan Jacobs
Juan Jacobs

Juan
Jacobs

Juan is iemand die graag sport, zo zal je hem vaak kunnen terugvinden op de voetbal maar evenzeer in de fitness of op de fiets! In enkele woorden samengevat: competitief, optimistisch/positief, sportief.

Een wedstrijd darts of pool op kantoor zal hij dan ook niet snel uit de weg gaan.

 

Tim Gielen
Tim Gielen

Tim
Gielen

We leerden Tim kennen als jobstudent bij Level27, en ondertussen is hij gestart als operations engineer. Met zijn grote liefde voor Ubuntu is hij hier op de juiste plaats.

Aan enthousiasme geen gebrek en dankzij zijn DJ-skills zorgt hij voor de perfecte mix achter de draaitafel, en soms zelfs ook achter zijn bureau!

Fellow zw
Fellow zw

Fellow
Dog

De zwarte flatcoated retriever Fellow brengt als vaste bedrijfshond zijn Level27-medewerkers tot rust. Altijd goedgezind en het zonnetje in huis!

Peter Fastré
Kleine foto met kleur (hover)
Peter Fastré

Peter Fastré

CEO

Thomas Woidt
Kleine foto met kleur (hover)
Thomas Woidt

Thomas Woidt

CTO

Inge Lieben
Kleine foto met kleur (hover)
Inge Lieben

Inge Lieben

HR

Timmy Maris
Kleine foto met kleur (hover)
Timmy Maris

Timmy Maris

CCO

Dieter
Kleine foto met kleur (hover)
Dieter

Dieter D'haese

Account manager

Nabile Abeltan
Kleine foto met kleur (hover)
Nabile Abeltan

Nabile Abeltan

Operations Engineer

Roald Lenaerts
Kleine foto met kleur (hover)
Roald Lenaerts

Roald Lenaerts

Operations Engineer

Jilly Achten
Kleine foto met kleur (hover)
Jilly Achten

Jilly Achten

Office Manager

Hans Schroyen
Kleine foto met kleur (hover)
Hans Schroyen

Hans Schroyen

Operations Engineer

Roeland Andelhofs
Kleine foto met kleur (hover)
Roeland Andelhofs

Roeland Andelhofs

Operations Engineer

Joran Dirkzwager
Kleine foto met kleur (hover)
Joran Dirkzwager

Joran Dirkzwager

Platform Engineer

Jeroen Moors
Kleine foto met kleur (hover)
Jeroen Moors

Jeroen Moors

Operations Manager

Elke Vanderbiesen
Kleine foto met kleur (hover)
Elke Vanderbiesen

Elke Vanderbiesen

Office manager

Tom Putzeys
Kleine foto met kleur (hover)
Tom Putzeys

Tom Putzeys

Operations engineer

Joyce Welkenhuysen
Kleine foto met kleur (hover)
Joyce Welkenhuysen

Joyce Welkenhuysen

Operations engineer

Aleksandra Perunska
Kleine foto met kleur (hover)
Aleksandra Perunska

Aleksandra Perunská

Platform Engineer

Juan Jacobs
Kleine foto met kleur (hover)
Juan Jacobs

Juan Jacobs

Operations engineer

Tim Gielen
Kleine foto met kleur (hover)
Tim Gielen

Tim Gielen

Operations engineer

Fellow zw
Kleine foto met kleur (hover)
Fellow

Fellow Dog

Office dog

Kom het team versterken!

Ben je net als ons gepassioneerd door technologie? Heb je net je diploma gehaald of ben je misschien nog student in de IT? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures, zowel voor fulltime functies als voor stagiairs en jobstudenten!