AUSY

Wie is Ausy?

Ausy is een dienstverlener die allerlei services biedt aan andere bedrijven. Hun aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Enerzijds bieden ze strategische diensten aan. Dit gaat van rekrutering en consultancy tot hulp bij outsourcing en project management. Anderzijds hebben ze ook specifieke technologische oplossingen. Denk hierbij aan het bouwen van een website of het maken van 3D-tekeningen.

Waarom kiest Ausy resoluut voor Level27 als hosting partij?

Om hun gevarieerde aanbod uit te kunnen spelen, zocht Ausy een hosting partner die in alle markten thuis is. Een partner met de nodige know how van hun diensten om mee op hun innovatieve trein te stappen. Om een doordachte keuze te maken, probeerde Ausy daarom eerst verschillende hosting partijen uit tijdens een demoperiode.

"We hadden nood aan een partij waarmee we konden samenwerken als klant en collega," vertelt Tom Lambert, System Administrator bij Ausy. Level27 kwam hierbij goed uit de bus, vooral vanwege onze directe, open manier van communiceren. Ook de snelle service werd aangehaald als een belangrijk punt. Via een gedeeld Slack kanaal volstaat één chatbericht namelijk al om meteen kort op de bal te spelen bij vragen of problemen.

We hadden nood aan een partij waarmee we konden samenwerken als klant en collega.

Tom Lambert,

System Administrator bij Ausy

Bij Level27 werken we altijd oplossingsgericht mee. Wanneer we bijvoorbeeld een loadtest uitvoeren, stippen we de problemen aan die getackeld moeten worden. Zo werken we gericht met Ausy samen om alle issues onderuit te halen. Op die manier kunnen we hun applicaties altijd met een gerust hart live zetten.

"Ik hoop dat Ausy en Level27 hun partnership nog een level hoger hoger kunnen krijgen, en dat we samen de hosting en webapplicatie wereld kunnen veroveren," besluit Tom mooi. Daar sluiten wij ons bij aan. Een aangename samenwerking en een win-win voor beide partijen.

 

Contactgegevens

+32 (0)89 449130 Kunstlaan 18/4
3500 Hasselt, België

BTW: BE0890 439 412
IBAN: BE73 6451 0290 9860
BIC: JVBABE22

Blijf niet met vragen zitten en neem contact op. Tot binnenkort?

Ook op zoek naar een transparante, ervaren hostingpartner?

Onderwerp

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...