Entity One

Digitale Drupal studio

Entity One drupal

Welke nood of pijn had je voor je voor ons gekozen had?

Onze vorige hosting was verspreid over verschillende bedrijven. Dat zorgde ervoor dat het niet eenvoudig te beheren was. We wilden hier meer structuur in zodat we een duidelijker overzicht kregen over onze volledige hosting. Voor ons was het dus dringend tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hostingprovider. 


Zelf zijn wij geen experten op gebied van serverbeheer, daarom was een van de belangrijkste eisen van ons dat onze toekomstige hostingpartij pro-actief met ons meedenkt. Bovendien hechten wij veel belang aan een directe support lijn, zodat we snel kunnen schakelen indien we enkele vragen ons pad kruisen. 

Welke obstakels of twijfels had je voordat je voor Level27 gekozen hebt?

Op het eerste zicht, leek Level27 een klein bedrijf dat stevig aan het groeien is. De twijfels bestonden intern of zij de kwaliteit van support konden behouden. We zien nu dat Level27 tot de 50 snelst groeiende bedrijven van België behoort en over de kwaliteit van service hebben wij niet te klagen. 


Het tweede obstakel was de prijs. Het prijsverschil tussen onze vorige dev servers en de huidige bij Level27 is vrij groot, maar sterk onderbouwd. We gaan onze prijzen naar onze klanten hier wel op moeten afstemmen.
 

Waarom heb je voor ons gekozen?

Na onze eerste gesprekken hadden we gelijk een vertrouwensband opgebouwd. De goesting om met elkaar samen te werken was er meteen en daarom hebben wij besloten om hun diensten uit te proberen. 

Hoe is het project verlopen?

Tot nu toe zijn we echt tevreden over de samenwerking met Level27. De overdracht verliep vlot en al de projecten worden goed beheerd.

Welk resultaat heb je ondervonden door voor Level27 te kiezen? Wat heeft het voor jou betekend?

Voorheen kregen we regelmatig klachten over trage websites, deze zijn er nu gelukkig in veel mindere mate. Over het algemeen zijn al de problemen die we met de hosting hadden grotendeels verdwenen.

Kan je nog twee of drie andere troeven van ons opnoemen?

  • snelheid van support
  • kennis 
  • Pro-actief meedenken met de klanten

Zou je ons aanbevelen aan anderen? Zo ja, waarom?

Ja, zeer zeker! Vooral de support verloopt heel vlot. Bij vragen of opmerkingen worden we snel geholpen en kunnen we vooruit denken.  

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...