Entity One

Digitale Drupal studio

Wie is EntityOne?

EntityOne maakt op maat gemaakte webapplicaties en websites in het CMS Drupal. Hun klantenbestand is verspreid over heel Vlaanderen. Dit gaat van webshops tot websites en grotere custom systemen. EntityOne was op zoek naar één kwalitatieve managed hosting partij, waarbij ze direct konden communiceren met één support team. That’s where Level27 comes in!

Welke nood of pijn had je voor je voor ons gekozen had?

Onze vorige hosting was verspreid over verschillende bedrijven. Dat zorgde ervoor dat het niet eenvoudig te beheren was. We wilden hier meer structuur in zodat we een duidelijker overzicht kregen over onze volledige hosting. Voor ons was het dus dringend tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe hostingprovider. 


Zelf zijn wij geen experten op gebied van serverbeheer, daarom was een van de belangrijkste eisen van ons dat onze toekomstige hostingpartij pro-actief met ons meedenkt. Bovendien hechten wij veel belang aan een directe support lijn, zodat we snel kunnen schakelen indien we enkele vragen ons pad kruisen. 

 

Welke obstakels of twijfels had je voordat je voor Level27 gekozen hebt?

Op het eerste zicht, leek Level27 een klein bedrijf dat stevig aan het groeien is. De twijfels bestonden intern of zij de kwaliteit van support konden behouden. We zien nu dat Level27 tot de 50 snelst groeiende bedrijven van België behoort en over de kwaliteit van service hebben wij niet te klagen. 


Het tweede obstakel was de prijs. Het prijsverschil tussen onze vorige development servers en de huidige bij Level27 is vrij groot, maar sterk onderbouwd. We gaan onze prijzen naar onze klanten hier wel op moeten afstemmen.

 

Waarom heb je voor ons gekozen?

Na onze eerste gesprekken hadden we gelijk een vertrouwensband opgebouwd. De goesting om met elkaar samen te werken was er meteen en daarom hebben wij besloten om hun diensten uit te proberen. 

Hoe is het project verlopen?

Tot nu toe zijn we echt tevreden over de samenwerking met Level27. De overdracht verliep vlot en al de projecten worden goed beheerd.

Hannes Tack, Operations Manager bij EntityOne vertelt er het volgende over: “Behalve dat zij een goede hosting oplossing aanbieden, krijgen wij ook advies van Level27 zelf. Zo kunnen we naast technische probleempjes, ook algemene vragen stellen waar zij meestal een heel goed antwoord op geven.”

Hannes gaat verder: “Wat Level27 ook doet, is alles continu monitoren. Wanneer zij pieken zien in trafiek of op de server, plaatsen ze resources bij zodat alles 24/7 vlotjes blijft werken. Door te monitoren kunnen zij op voorhand ingrijpen, voor het te laat is."

 

Welk resultaat heb je ondervonden door voor Level27 te kiezen? Wat heeft het voor jou betekend?

Voorheen kregen we regelmatig klachten over trage websites, deze zijn er nu gelukkig in veel mindere mate. Over het algemeen zijn al de problemen die we met de hosting hadden grotendeels verdwenen.

Daarnaast zijn we sneller geholpen dankzij de goede support. Waar we vroeger dagen moesten wachten op onze ticketjes, helpt Level27 ons onmiddellijk, mede door de directe communicatielijn via Slack. Ook merken we dat er veel in-house kennis en expertise is. Wanneer we vragen hebben, zullen ze deze altijd gericht en duidelijk beantwoorden. Laatst, maar zeker niet onbelangrijk, denkt Level27 proactief met ons mee. Ze beantwoorden dus niet simpelweg onze vragen, maar redeneren kritisch mee of er geen betere oplossing is. Een sterk betrokken partner dus waar we alleen maar beter van worden.

 

Zou je ons aanbevelen aan anderen?

Ja, zeer zeker! In tegenstelling tot andere hostingproviders, verloopt de support bijzonder vlot. Bij vorige ervaringen verliep dit altijd stroef. We stuurden een mail of maakten een ticketje aan, maar moesten dan soms dagen wachten voor het opgelost werd. Bij Level27 kunnen we rechtstreeks chatten via Slack, waardoor onze developers rechtstreeks contact kunnen opnemen. Afhankelijk van de dringendheid van het probleem, wordt het meestal onmiddellijk opgepikt en zijn we meteen geholpen.

Hetzelfde geldt voor advies en ondersteuning bij offertes voor klanten. Bij vorige providers was het altijd puzzelen om een meeting in te kunnen plannen. Bij Level27 zijn ze altijd meteen bereid om ons te ondersteunen in het schrijven van de offerte en een oplossing uit te denken.

Level27, zeker een aanrader!

 

 

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...