Vigor

Wie is Vigor?

Vigor onderzoekt, ondersteunt en optimaliseert bedrijfsprocessen van KMO’s. Meer specifiek implementeren ze bedrijfssoftware bij KMO’s met een specialisatie in SAP Business One. Hun doel is om bedrijven verder te helpen en hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Elke dag werken hun consultants processen uit om zo hun klanten te doen floreren.

Waarom koos Vigor voor Level27 als hosting partner?

Bij de zoektocht naar de juiste hosting partij, vond Vigor het cruciaal dat hun hosting partner dezelfde mentaliteit heeft. Dezelfde stijl, dezelfde houding en dezelfde aanpak naar het zoeken van oplossingen. Jeroen Swanborn, Project Manager bij Vigor, bestempelde deze mentaliteit met "customer care". Dit hebben ze bij Level27 ook teruggevonden. No nonsens, met één doel voor ogen: zorgen dat de oplossing functioneert naar behoeven van de klant.

Het is net die doelgerichte houding waar het ons om gaat. Wij langs de kant van de software en Level27 langs de kant van de hosting. We merken dat Level27 zeer nauw de markt opvolgt.

Jeroen Swanborn

Project Manager bij Vigor

Een goede samenwerking tussen verschillende partijen vraagt inspanning. Om doelgerichte oplossingen te kunnen bieden, gaan we bij Level27 daarom altijd proactief samen met de klant oplossingen zoeken.

Jeroen Swanborn beaamt dit: "Het is net die doelgerichte houding waar het ons om gaat. Wij langs de kant van de software en Level27 langs de kant van de hosting. We merken dat Level27 zeer nauw de markt opvolgt: wat zijn de nieuwe trends, waarvoor moeten we oplossingen kunnen bieden en hoe kunnen we daar op een pragmatische manier invulling aan geven?"

Of Vigor tevreden is van onze samenwerking? Jeroen aarzelde geen seconde om dit te bevestigen: "Wil je als klant oplossingen rond hosting in een cloud omgeving? Ga dan zeker praten met de mannen van Level27."

Wil je als klant oplossingen rond hosting in een cloud omgeving? Ga dan zeker praten met de mannen van Level27.

Jeroen Swanborn

Project Manager bij Vigor

Ook op zoek naar een hosting partner met een proactieve aanpak en directe communicatie? Of heb je vragen rond webhosting? Aarzel niet om ons te contacteren. Kom eens op de koffie, stuur een postduif of vul onderstaand contactformulier in. Tot binnenkort?

 

Contactgegevens

+32 (0)89 449130 Kunstlaan 18/4
3500 Hasselt, België

BTW: BE0890 439 412
IBAN: BE73 6451 0290 9860
BIC: JVBABE22

Neem contact op!

Onderwerp

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...