Minsky

Case Minsky

Wie is Minsky?

Minsky is een digitale studio die zich voornamelijk focust op het creëren van online oplossingen voor spannende en interessante merken, gesitueerd in Leuven. Passioneel werken en originaliteit toepassen in de digitale wereld zijn zaken die deel uitmaken van hun dagelijkse missie. Er wordt dag in en dag uit keihard gewerkt om websites in een nieuw en sexy jasje te steken. Ongetwijfeld bent u al eerder beland op de websites van Alken Maes, VRT, de Pizzahut of Royco: allemaal prachtcreaties van Minsky!

Waarom koos Minsky voor Level27?

Vanuit Minsky bestond er een zekere behoefte aan een hostingpartner die het begrip ‘partner’ omzette in de realiteit. Bij de vorige hostingspartner liepen de high traffic piekmomenten en releases op onze websites niet altijd even vlot. Verder sprak de persoonlijke en directe aanpak, snelle professionele hulp en de sterke en uitgebreide kennis van zaken bij Level27 Minsky enorm aan.

Ook heeft Level27 ervoor gezorgd dat de switch naar een volledige server infrastructuur prima liep. Geen onvoorziene problemen, geen downtime of andere obstakels. Level27 ondersteunde Minksy daarnaast op korte termijn met het uitdenken van hun deploy structuren en setups. Matthias Oben van Minsky concludeert: “Vriendelijk, proactief, professioneel maar toch persoonlijk: zo omschrijf je Level 27 het best. Ze bespaarden ons doorheen de jaren enorm veel kopzorgen en lanceerstress."

"We hebben ondertussen 58 websites bij jullie draaien, dus dat spreekt voor zich, niet?"

Matthias Oben

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...