Wat zijn de 5 belangrijkste redenen om voor WordPress te kiezen?

WordPress is het populairste CMS (Content Management System) bij uitstek dat er momenteel bestaat. Maar heb je jezelf al ooit afgevraagd waar die belangstelling eigenlijk vandaan komt? Waarschijnlijk niet, daarom maakten wij hieronder vind je een overzicht van de voordelen van de voordelen van het CMS.

Waarom is WordPress zo populair?

  • WordPress is gratis. De software is kosteloos en eenvoudig te installeren. Het enige dat je nodig hebt is hosting en een domeinnaam.
  • WordPress is makkelijk aan te passen met thema’s en plugins. Je kan eenvoudig je eigen layout eraan toevoegen en de functionaliteit aanpassen. Misschien is het zelfs te eenvoudig, waarover later meer.
  • WordPress is SEO-vriendelijk. Het is van in het begin goed ontworpen om zoekmachines te vriend te houden. Je kan namelijk in WordPress extra plugins installeren die SEO zullen vergemakkelijken.
  • WordPress is eenvoudig te beheren. Updates gebeuren namelijk vanzelf.
  • WordPress is bovendien super veilig. Dit is niet altijd pure waarheid, ook volgens Wordpress zelf, want dit heb je nog steeds helemaal zelf in de hand. Ofwel vraag je hiervoor de hulp van een externe hostingpartner.

Waarom steekt WordPress er voor Level27 bovenuit?

Voor ons is de voornaamste reden van de populariteit van WordPress, de lage drempel die het Content Management Systeem zelf ontworpen heeft... Andere CMS’en zijn ofwel ingewikkelder ofwel veel duurder dan WordPress. 

Wist je dat het verschil in populariteit met andere CMS'en enorm is? Benieuwd naar hoe groot dit verschil werkelijk is? Lees er meer over in ons artikel over het belang van WordPress in vergelijking met andere CMS'en.

Gratis whitepaper over WordPress

Hopelijk helpen deze 5 redenen je in de zoektocht naar het geschikte CMS. Bijkomend bieden we je graag een gratis exemplaar aan van onze whitepaper over WordPress. Hier gaan we dieper in op de verschillende topics binnen WordPress en leer je meer over al de in en outs van dit CMS. 

Contactgegevens

+32 (0)89 449130 Kunstlaan 18/4
3500 Hasselt, België

BTW: BE0890 439 412
IBAN: BE73 6451 0290 9860
BIC: JVBABE22

Level27 staat voor je klaar bij vragen over hosting in het algemeen en meer specifiek voor WordPress. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen, samen bouwen je verder aan je succesverhaal. 

Vragen over de hosting van een WordPress site?

Onderwerp