Het belang van WordPress

Het is eigenlijk zeer simpel, WordPress is enorm belangrijk! Maar liefst 38,6% van de websites over heel de wereld zijn gebaseerd op WordPress. Dat is veel, maar nog verbazender is het feit dat Shopify de volgende in de lijst is… én slechts 3% aandeel heeft! Toch opmerkelijk, aangezien we Shopify allemaal kennen? Dit laat ons duidelijk zien dat WordPress marktleider is op gebied van CMS. Een overzichtje van het onderzoek dat w3techs regelmatig publiceert (cijfers van oktober 2020):

WordPress als marktleider op gebied van CMS!

Belang van WordPress - Level27

WordPress, snelst groeiende CMS

Websites met een onbekend CMS zijn natuurlijk ook wijdverspreid. Als je die niet in rekening zou nemen, dan bekomt WordPress een marktaandeel van zelfs 63.6%... Bovendien is WordPress afgetekend de snelste groeier! Als je dan over de andere CMS’en nadenkt, is het aandeel van die producten gewoon verwaarloosbaar. De aandacht die een Drupal of een Magento CMS krijgt, is eigenlijk overdreven. :) 

Download onze whitepaper over WordPress

Nu je weet hoe belangrijk WordPress als CMS is op de markt, wil je jezelf waarschijnlijk wat meer verdiepen in dit topic. Daarom hebben wij bij Level27 een gratis whitepaper ter beschikking over al de geheimen van WordPress. Wacht niet langer en verdiep jezelf!

Zoek je een kwalitatieve hosting van je WordPress?

Het succes van je WordPress staat of valt met de hosting hiervan. Gelukkig zijn wij bij Level27 gespecialiseerd in hosting van dergelijke sites. Heb je vragen of wil je weten welk pakket het beste bij je onderneming past? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Contactgegevens

+32 (0)89 449130 Kunstlaan 18/4
3500 Hasselt, België

BTW: BE0890 439 412
IBAN: BE73 6451 0290 9860
BIC: JVBABE22

Hosting van je WordPress nodig?

Onderwerp