Waarom je webshop hosten bij Level27?

Cyber Monday

Eind november is het zover: Black Friday en Cyber Monday, de Amerikaanse trends die de laatste jaren ook bij ons steeds groter worden. We vertelden je een tijdje geleden al dat het online landschap voortdurend evolueert en de concurrentie binnen de e-commerce branche sterker is dan ooit. Als je een succesvolle webshop wilt lanceren Γ©n onderhouden, is de keuze van een betrouwbare hostingprovider van levensbelang.

6 kenmerken van een goede webshop

Bij Level27 begrijpen we dat je webshop meer is dan alleen een website: het is je werk, het is je inkomen,... kortom: het is super belangrijk dat klanten vlot kunnen surfen en je merk en product aanvoelen zodat ze graag terugkomen.

Wij garanderen relaxte online ervaringen, zowel voor jou als voor je klanten! Hoe we dit doen en waarom we er zo goed in zijn, leggen we uit aan de hand van de 6 belangrijkste kenmerken van een goede webshop en hoe Level27 als hostingpartner zijn steentje hieraan bijdraagt.Β 

Snelheid is cruciaal

In de wereld van e-commerce is snelheid van essentieel belang.Β Langzame laadtijden kunnen leiden tot verlies van klanten, die snel naar een andere webshop surfen. Op die manier verlies je dus ook omzet.

Wat doet Level27?Β We investeren in geavanceerde server infrastructuur en caching-technologieΓ«n om ervoor te zorgen dat je webshop supersnel is, wat de gebruikerservaring verbetert en zelfs je positie bij zoekmachines positief beΓ―nvloedt.

Speedtest

Benieuwd of je webshop (nog) sneller kan? Test het met de Level27 speedtest en krijg meteen gratis advies!

Β 

Β 

Betrouwbaarheid en uptime

Als je webshop offline is, verlies je niet alleen omzet maar kan het ook het vertrouwen van je klanten schaden. Daardoor zullen ze zich sneller tot een concurrent wenden.

Wat doet Level27?Β Elke dag, 24/7, monitort onze technische dienst elke server, website, webshop of applicatie die we hosten. Op die manier gaan we proactief aan de slag met het oplossen van probleem, vaak nog voor je er zelf iets van merkt. We zorgen er ook voor dat je altijd meldingen krijgt wanneer je webshop in de problemen dreigt te komen, zodat je op tijd weet wat je kan doen om zeker online te blijven.Β Op deze manier kunnen wij een uptime vanΒ 99,9% garanderen.Β 

Schaalbaarheid

Als je het goed doet, zal je webshop groeien in de loop van de tijd. Daarom begrijpen we maar al te goed dat het makkelijk kunnen schalen van je webshop heel belangrijk is.

Wat doet Level27?Β Flexibel schalen dus! De resources van je omgeving kunnen makkelijk worden aangepast naarmate je webshop groeit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de technische beperkingen, we groeien zonder problemen met je mee. Nog meer weten? Check dan zeker onze videoreeks over scaling!

Contact

Beveiliging

Natuurlijk is de beveiliging van je webshop van groot belang. Bij een aankoop verwerk je namelijk gevoelige data van klanten, zoals persoons- en betaalgegevens. Dat die niet zomaar de wereld ingestuurd mogen worden spreekt voor zich.Β 

Wat doet Level27? Dat ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging haalden we natuurlijk niet zomaar. We ondersteunen onze eigen werking Γ©n onze klanten met een uitgebreide reeks aanΒ beveiligingsmaatregelen, waaronder SSL-certificaten, firewalls, 2FA op ons controlepaneel en DDoS-bescherming. We doen er dus alles aan om je webshop te beschermen tegen online bedreigingen.

Uitstekende klantondersteuning

Je zult het merken... net wanneer je webshop on fire is, loopt er toch iets mis. Het is heel belangrijk dat je dan meteen contact kan opnemen met je hostingpartner om je verder te helpen.

Wat doet Level27?Β Onze klanten staan centraal, hun relaxte online ervaring is niet voor niets onze baseline. We staan dan ook bekend om onze snelle, kwalitatieve en persoonlijke aanpak via Slack, mail en telefoon. En ook op dit vlak willen we het steeds beter doen. Zo richtten we onlangs ons Customer Success team op, dat nog meer focus legt op jouw business.

We doen er alles aan om je te helpen met eventuele vragen of problemen, 24/7. We zorgen ervoor dat je nooit alleen staat bij het beheren van je webshop, wij zorgen dat jij en je klanten relaxed online zijn.

ConcurrentiΓ«le prijzen

Hosting is vrij technisch en wat voor setup je webshop nodig heeft is niet altijd in 1-2-3 uit te leggen. Het is dan ook makkelijk om veel praatjes en termen te gebruiken die ervoor zorgen dat de prijzen van hosting bij verschillende partijen heel erg kunnen verschillen.

Wat doet Level27? No bullshit zal altijd één van onze belangrijkste waarden blijven. We doen niet aan loze beloftes met kleine lettertjes, wel aan transparante prijzen en verwachtingen. Daarmee beweren we niet dat we altijd de goedkoopste zullen zijn, maar zoeken we samen naar de beste oplossing voor jouw omgeving aan duidelijke prijzen waar je veel voor terugkrijgt. Ook wanneer het tijd is om omhoog te schalen, want wij willen samen met jou groeien!

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via