Waarom werken bij Level27 zo plezant is!

    Silke
    by Silke Reners
collega's

Je hebt misschien al eens op onze vacaturepagina gelezen dat Level27 geen doorsnee werkgever is. En wie kan daar beter over vertellen dan onze eigen werknemers? In deze blog laten we één van onze Customer Success Managers, Silke, aan het woord.

Boven verwachtingen

In de zomer van 2023 begon mijn avontuur bij Level27. Zonder enige IT-kennis, in een kantoor met hoofdzakelijk mannen. Als vrouw dus zwaar in de minderheid, als niet-techneut nog meer. Wat me aanvankelijk aantrok tot Level27 was de aantrekkelijke uitstraling van de organisatie: Een modern, mooi kantoor in hartje Hasselt. Een jong en dynamisch team, actieve sociale mediakanalen, waarden die bij mijn persoonlijkheid aansluiten, ludieke vacatures. Dat werkte! Maar wat je op voorhand van een bedrijf verwacht, is daarom niet altijd de realiteit. Wat heeft er dan voor gezorgd dat de uren, dagen, weken en maanden al voorbij zijn gevlogen? Awel, werken bij Level27 is plezant ;-)

Continuë groei en verbetering

De afgelopen jaren groeide Level27 uit tot een team van 20 medewerkers, inclusief onze überschattige bedrijfshond Fellow. Eind vorig jaar werden we door Unizo verkozen tot Limburgse KMO van het jaar. Deze erkenning over onze visie en het traject dat we afgelegd hebben zijn een enorme motivatie om het in de toekomst nog beter te doen. Bij Level27 krijg je als medewerker veel ruimte voor persoonlijke groei, al heb je daar zeker de juiste assertiviteit en ambitie voor nodig. Met andere woorden: veel kansen in een bedrijf waar de mogelijkheden oneindig zijn, maar je moet ze wel grijpen!

No bullshit

Een van de belangrijkste waarden die we uitdragen naar onze klanten, speelt ook intern een grote rol. We willen allemaal beter worden in wat we doen en we willen vooruit als organisatie. Dat gaat natuurlijk wel eens gepaard met trial & error. Daarom is het altijd nodig om duidelijk met elkaar te communiceren. We zijn open en eerlijk tegen elkaar, omdat dat gewoon de meest productieve manier van werken is. Soms vinden we dat al eens minder leuk, maar meestal zijn we blij dat er niet rond de pot gedraaid wordt. We weten van aanpakken, dus dat doen we ook.

Jong team (van geest) ;-)

Ten slotte is het superfijn om elke dag in een jong team te kunnen werken. De meesten zijn dat van leeftijd, anderen zijn vooral jong van geest. ;-) In ieder geval delen we veel interesses. Fastfood bijvoorbeeld, zo is 'vettige vrijdag' een heuse traditie geworden waar we elke week weer naar uitkijken. Met z'n allen samen lunchen om de middagpauze af te sluiten met een spelletje darts, pool of FIFA. Werkdruk en stress kunnen er wel eens voor zorgen dat de gemoederen onderling verhit geraken, maar niets dat een Aperolleke, Vedett of Gin Tonic op vrijdagnamiddag niet kan fixen. Work hard play hard: cliché, maar zo waar. En op het einde van de rit zijn we eigenlijk een grote hoop vrienden.

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via