Waarom werken bij Level27 zo plezant is!

    Jilly Achten
    by Jilly Achten
Level27 team

Je hebt misschien al eens op onze vacaturepagina gelezen dat Level27 geen doorsnee werkgever is. En wie kan daar beter over vertellen dan onze eigen werknemers? In deze blog laten we Jilly aan het woord.

Ingeloste verwachtingen

In de zomer van 2018 startte ik aan mijn eerste dag bij Level27. Zonder enige IT-kennis, in een kantoor vol mannen. Als vrouw dus zwaar in de minderheid, als niet-techneut nog meer. De reden waarom Level27 me aanvankelijk aantrok was de uitstraling van de organisatie. Een modern, mooi kantoor in hartje Bilzen. Een jong team, actieve social mediakanalen, waarden waaraan ik persoonlijk veel belang hechtte, ludieke (video)vacatures. Dat werkte! Maar wat je op voorhand van een bedrijf verwacht, is daarom niet altijd de realiteit. Wat heeft er dan voor gezorgd dat de uren, dagen, weken en maanden al voorbij zijn gevlogen? Awel, werken bij Level27 is plezant ;-)

Continue groei en verbetering

De afgelopen jaren groeide Level27 uit tot een team van 17 medewerkers, inclusief bedrijfshond. De Deloitte Fast 50 toonde eind 2019 aan dat we een van de snelst groeiende techbedrijven van het land zijn. En daar bouwen we elke dag op voort. We zetten sterk in op automatisatie en verbetering en daaraan kan iedereen zijn steentje bijdragen. Bij Level27 krijg je als medewerker veel ruimte voor persoonlijke groei, al heb je daar zeker de juiste assertiviteit en ambitie voor nodig. Met andere woorden: veel kansen in een bedrijf waar de mogelijkheden oneindig zijn, maar je moet ze wel grijpen!

No bullshit

Een van de belangrijkste waarden die we uitdragen naar onze klanten, speelt ook intern een grote rol. We willen allemaal beter worden in wat we doen en we willen vooruit als organisatie. Dat gaat natuurlijk wel eens gepaard met trial & error. Daarom is het altijd nodig om duidelijk met elkaar te communiceren. We zijn open en eerlijk tegen elkaar, omdat dat gewoon de meest productieve manier van werken is. Soms vinden we dat al eens minder leuk, maar meestal zijn we blij dat er niet rond de pot gedraaid wordt. We weten van aanpakken, dus dat doen we ook.

Jong team (van geest) ;-)

Ten slotte is het superfijn om elke dag in een jong team te kunnen werken. De meesten zijn dat van leeftijd, anderen zijn vooral jong van geest. ;-) In ieder geval delen we veel interesses. Fastfood en ijsjes bijvoorbeeld, of meekwelen met Whitney Houston op een drukke support-dag. Politieke discussies met een licht ironische ondertoon vrolijken de middagpauzes op. En wanneer het allemaal iets te serieus wordt, valt er ergens wel een quote uit de lucht die helemaal uit de context gerukt wordt. Werkdruk en stress kunnen er wel eens voor zorgen dat de gemoederen onderling verhit geraken, maar niets dat een Aperolleke, Vedett of Gin Tonic op vrijdagnamiddag niet kan fixen. Work hard play hard: cliché, maar zo waar. En op het einde van de rit zijn we eigenlijk een grote hoop vrienden.

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via