Youreka

Interactieve 360° ervaringen die verkopen en inspireren!

Wie is Youreka?

Youreka maakt presentatie tools die met behulp van 360°-beelden, video’s en foto’s een visueel verhaal kunnen brengen aan bezoekers. Ze zijn momenteel vooral actief in sport, healthcare (vb. ziekenhuizen) en verhuur van locaties (vb. studentenkoten). Als softwarebedrijf hebben ze serverruimte nodig. Hosting is daarom cruciaal voor hun business. Na tegenvallende ervaringen in het verleden kwam Youreka bij Level27 terecht. Een succesverhaal! Ontdek hieronder waarom.

Waarom zocht Youreka een andere hostingpartner?

De samenwerking tussen Youreka en de toenmalige hostingpartner verliep niet naar wens. Het grootste probleem was een gebrek aan vertrouwen. Bij problemen of vragen kreeg Youreka weinig tot geen antwoorden, de support was niet optimaal en er gebeurden rare zaken die nooit verklaard werden. Daarom vonden ze dat het tijd werd om over te stappen naar een andere hostingprovider. Een partner die meteen bijspringt bij vragen, waar ze op kunnen vertrouwen en op lange termijn mee kunnen bouwen.


 

 

 

Waarom koos Youreka voor Level27?

Wederzijds vertrouwen bleek al snel een cruciale steunpilaar. Mats, Technical Lead bij Youreka vertelt hierover: “We hadden direct een klik. Daarnaast voel je echt dat je een klant bent in plaats van een nummer. Ze reageren bijzonder snel en staan meteen voor je klaar.”

Dit alles in combinatie met de referenties die we bij Level27 konden voorleggen, heeft Youreka de knoop doen doorhakken. Een keuze waar ze tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van hebben gehad.

De overdracht van de vorige provider naar Level27 verliep ook enorm vlot. Youreka was aangenaam verrast dat Level27 zich perfect aanpaste aan het tempo waar zij zich comfortabel bij voelden. Mats: “Er werd voornamelijk gekeken naar hoe wij het zagen en daar paste zij hun service volledig op aan.” 

 

Eenmaal we effectief klant waren, werden onze verwachtingen zelfs overtroffen. Level27 verbetert onze service in plaats van enkel antwoorden te geven op onze vragen. Dat is een absolute troef!

Mats Raemen

Technical Lead bij Youreka

Waarin verschilt Level27 met de vorige hostingpartner?

Volgens Youreka zijn er drie heel belangrijke zaken waar ze sinds de overstap naar Level27 de volle 100% vertrouwen in hebben.

  • De websites en applicaties van Youreka gaan niet meer langdurig om onverklaarbare redenen offline.
  • Er veranderen geen dingen meer zonder dat zij dit te weten komen. Open en transparante communicatie vinden we bij Level27 dan ook cruciaal.
  • Het feit dat we bij Level27 proactief bijsturen. “Indien er toch iets misloopt, komen zij over de brug met enkele oplossingen, ongeacht bij wie de oorzaak ligt. Dat is de service die wij verwachten en nu ook vervuld zien,” besluit Mats mooi.

 

 

Verder denkt Level27 mee met Youreka’s groeiambities. Wanneer er vragen zijn, zullen we deze bij Level27 niet simpelweg beantwoorden. We zullen ook altijd mee redeneren of het de beste oplossing is om alles zo efficiënt mogelijk te maken. Mats van Youreka: “Eenmaal we effectief klant waren, werden onze verwachtingen zelfs overtroffen. Level27 verbetert onze service in plaats van enkel antwoorden te geven op onze vragen. Dat is een absolute troef!”

Mats geeft ook aan dat elke Level27-medewerker op de hoogte is van hun case. Dit was bij vorige providers vaak een probleem. Vroeger liepen ze vaak tegen het probleem dat wanneer je met persoon A communiceert, deze niet op de hoogte was van wat er met persoon B is gecommuniceerd. Mats: “Iedereen bij Level27 is altijd op de hoogte van ons bedrijf. Iedereen weet wat er speelt en hoe wij werken. Daarnaast is hun support super responsief én spreken ze begrijpbare mensentaal. Dat is zeer aangenaam werken.”

Iedereen bij Level27 is altijd op de hoogte van ons bedrijf. Iedereen weet wat er speelt en hoe wij werken. Daarnaast is hun support super responsief én spreken ze begrijpbare mensentaal.

Mats Raemen

Technical Lead bij Youreka

Hoe ziet de toekomst voor Youreka en Level27 eruit?

Youreka ziet de toekomst rooskleurig in. Het aantal gebruikers, klanten en data gaat zeker nog stijgen. Level27 zal hierin één van de belangrijkste partners zijn en blijven. Ik zie voor Level27 enkel maar een groeiende rol. Eén van de mooie aspecten in het succesverhaal is dat het bij ons allereerste gesprek al over onze toekomstplannen en groei ging. Het toont voor mij nog maar eens aan waarom werken met Level27 dé way to go is.”

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...