Nabile 5 jaar in dienst!

  Nabile 5 jaar

  Voordat Nabile de 5 kaarsjes mag uitblazen bij Level27, willen we hem toch eerst enkele bélangrijke vragen stellen. Ben je ook benieuwd? Lees verder!

  Hoelang werk je ondertussen al bij Level27?

  Vijf korte jaren. ?

  Hoe verschilt je eerste indruk met je ervaring nu?

  Op zich is er niet veel veranderd. Ik ben begonnen in een klein no bullshit-bedrijfje dat ondertussen al 9 personeelsleden telt, maar nog steeds diezelfde no bullshit-aanpak hanteert!

  "Op zich is er niet veel veranderd. Ik ben begonnen in een klein no bullshit-bedrijfje dat ondertussen al 9 personeelsleden telt, maar nog steeds diezelfde no bullshit-aanpak hanteert!"

  Nabile

  Wat was je meest memorabele project tot nu toe?

  De eerste migratie. ?Nog nooit zoveel stress gehad in mijn leven! Ook het Pukkelpop project waar ik een kleine bijdrage (installatie van de systemen) in heb geleverd, was zeker memorabel.

  Wat is de beste quote die je op kantoor al hebt gehoord?

  “Het is allemaal naar de wubbe.”

  Wat mag er zeker niet ontbreken op een doorsnee werkdag?

  Zwarte koffie en heel veel flauwe mopjes.

  Met welke lunch kunnen ze je tijdens de middag blij maken?

  Frieten en burgers.

  Ben je nog steeds een vroege vogel of nachtuil zoals zoveel jaar geleden of is dat veranderd?

  De ochtend is nog steeds niet voor mij weggelegd. ?

  Hoe ga jij het best om met drukkere, stresserende periodes?

  Best of Whitney Houston!

  Hoe ben je professioneel gegroeid, van je start hier bij Level27, tot nu?

  Sowieso op technisch vlak, maar ook zeker op vlak van assertiviteit en professionaliteit (correct omgaan met moeilijk situaties).

  Voel je ook dat je een persoonlijke groei hebt doorlopen en wil je hier wat meer over vertellen?

  Ik heb vooral geleerd om niet met de problemen te blijven zitten, maar deze meteen aan te pakken en op te lossen.

  Ben je binnen Level27 aangemoedigd geweest om professioneel én persoonlijk te groeien?

  Continu, dat is één van de sterke punten van Level27. Er worden om de x-aantal maanden persoonlijke gesprekken gehouden om te bespreken wat je toekomstplannen en ambities zijn. Elke maand wordt dan ook een dag voorzien waarbij je kan werken aan je persoonlijke doelen.

  "Er worden om de x-aantal maanden persoonlijke gesprekken gehouden om te bespreken wat je toekomstplannen en ambities zijn. Elke maand wordt dan ook een dag voorzien waarbij je kan werken aan je persoonlijke doelen."

  Nabile

  Level27 stelt zich op als flexibele werkgever. We nemen aan dat dat een positieve eigenschap is. In welke mate heeft dat jouw werkervaring verbeterd?

  In de hostingwereld, zeker met wachtdiensten en overige taken die in de avond dienen te gebeuren, wordt er flexibel omgegaan met de werkuren. Zo kan je toch uitgerust aan je dag beginnen!

  Wat wil je zéker nog bereiken binnen Level27?

  The sky is the limit. Persoonlijk wil ik een belangrijke rol spelen in de world domination van Level27 ?, en inspringen waar nodig. Ik wil Level27 zien groeien als één van de grootste en betrouwbare spelers binnen de hostingwereld.

  Heb je Level27 als brand ook zien veranderen?

  Ik denk dat er sinds ik begonnen ben eigenlijk niet veel veranderd is. We willen altijd onze transparante no bullshit-aanpak in alle aspecten doortrekken. Dit is na zoveel jaren nog steeds het geval, zowel intern als naar de klanten toe.

  Zijn er in het algemeen tips die je wil meegeven aan starters in jouw werkdomein?

  Heb je ambitie om veel bij te leren - zowel op technisch, professioneel als persoonlijk vlak - en ben je niet vies van een uitdaging? Dan is Level27 the place to be!

  Zijn er andere zaken die je nog kwijt wil over jouw tijd hier bij Level27?

  Dit waren zonder twijfel de vijf snelste jaren van mijn leven. Vijf jaren waarin ik op verscheidene vlakken gegroeid ben, erg veel heb bijgeleerd en elke dag opnieuw uitgedaagd werd.

  "Dit waren zonder twijfel de vijf snelste jaren van mijn leven. Vijf jaren waarin ik op verscheidene vlakken gegroeid ben, erg veel heb bijgeleerd en elke dag opnieuw uitgedaagd werd."

  Nabile

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via