Onze nieuwe Sales manager: Pieter-Jan

PJ aan het werk

Sinds 4 maanden is er een nieuwe Sales Manager in Level27 town: Pieter-Jan Theijs, ofwel PJ. Na een kleine inwerkperiode is het tijd om hem beter te leren kennen en hem eens aan het woord te laten!

Waarom Level27?

In de gesprekken met Peter en Thomas trok hun ambitie me meteen aan. Ze hebben samen al een indrukwekkende weg afgelegd, maar hun honger naar meer is nog niet gestild. Hun ambitie werkt bijzonder aanstekelijk en motiveert me om deel te nemen aan hun visie en bij te dragen aan hun succes.

Daarnaast gaven de medewerkers bij Level27 me meteen een gevoel van bekwaamheid en trots in hun werk. De open cultuur van het bedrijf bevordert dat iedereen zichzelf kan zijn en stimuleert maximale groei. Kortom, een perfecte blend van professioneel met een behoorlijk rock & roll-gehalte.

Mijn eerste indruk toen ik bij Level27 toekwam was dus absoluut positief. Ik besefte meteen dat ik me volledig op mijn gemak zou voelen bij Level27. De dynamische energie, het hechte team en de ambitieuze sfeer vormen een inspirerende omgeving waarin ik vol vertrouwen mijn rol als Sales Manager aanvatte, vastbesloten om samen met het team nieuwe hoogten te bereiken!

Ik kijk ernaar uit om de komende tijd en mijn hele leven lang te mogen leren en groeien, zowel op professioneel gebied als daarbuiten. Er zijn talloze onderwerpen waarin ik me graag verder wil verdiepen. Op korte termijn denk ik bijvoorbeeld aan het vergroten van mijn kennis op het gebied van IT-technische zaken, maar ook aan het volgen van een bijscholing op financieel vlak. 

De ambitie van Peter en Thomas trok me direct aan. Ze hebben al een indrukwekkende weg afgelegd, maar hun honger naar meer is nog niet gestild. Hun ambitie werkt bijzonder aanstekelijk en motiveert me om deel te nemen aan hun visie en bij te dragen aan hun succes.

Pieter-Jan

Nieuwe Sales manager Level27

Kort en bondig

Pieter-Jan, een man van alle pasta's, zolang ze geen gekke kleuren hebben: 

  • Wat maakt jouw dag meteen goed? De allereerste tas koffie van de dag. Het geluid van het koffieapparaat, de heerlijke geur die zich verspreidt en de perfecte temperatuur van dat eerste slokje. Het is een ervaring die niet te evenaren is.

  • Waar kom je helemaal van tot rust? Absolute rust vind ik in natuur en sport en al helemaal in alle mogelijke combinaties van de twee.

  • Heb je een lievelingskleur? Nee ik vind alle kleuren mooi, maar niet alle kleurencombinaties.

  • Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken? Eender welke pasta van mijn vrouw.

  • Hond of kat? Hond.

  • Ochtendmens of nachtuil? In het verleden was ik eerder een nachtuil, maar tegenwoordig ben ik steeds meer een ochtendmens geworden.

  • Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie? Mijn verlanglijst is behoorlijk uitgebreid! Er zijn tal van prachtige bestemmingen in de wereld die ik nog graag zou willen ontdekken. Maar een rondreis door Japan staat hoog bovenaan dat lijstje.

Pieter-Jan

De Level27 speedtest

Benieuwd wat Pieter-Jan voor jou kan betekenen? Check GRATIS hoe veilig en snel je website is met de Level27 speedtest:

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via