Jasper vast in dienst

  Jasper in dienst bij Level27

  Eén september staat voor veel mensen symbool voor een nieuwe start. Voor onze nieuwe collega Jasper is dat niet anders. Hij is sinds gisteren namelijk vast in dienst bij Level27! Maar Jasper is eigenlijk niet helemaal nieuw. Jullie hebben hem al een paar keer in onze blog of op social media zien passeren. Hoe zit dat dan juist?

  Het begon allemaal in de zomer van 2019

  Wel, in de zomer van 2019 versterkte hij als jobstudent voor een tweetal maanden het Level27-team. Hij stond ons toen bij in de migratie van SiteHosting, het Gentse hostingbedrijf dat we eerder dat jaar overnamen. Na afloop van zijn studentenjob hoopten we dat Jasper nog een keer zou binnenspringen… En ja, zo geschiedde het enkele maanden later. Hij startte toen als stagiair bij Level27. Zopas heeft hij zijn master in de Elektronica-ICT mogen binnenrijven, én toch is hij alweer klaar voor een nieuwe start bij ons. Gisteren mochten we hem dus officieel verwelkomen als mede-nerd in ons team. En hoe dat precies gegaan is, vertelt hij liever zelf ;)

  Stageplaats gezocht

  Tijdens de zomervakantie van 2019 werkte ik 7 weken lang als jobstudent bij Level27. Die periode was ik ijverig op zoek naar een stageplaats voor mijn masterjaar. Na ettelijke pogingen om een buitenlandse stage aan te vatten, bleek zo’n avontuur er helaas niet in te zitten. Ik moest daarom op zoek naar een stageplaats in eigen land.

  Level27, waar ik ondertussen alles en iedereen al kende, leek daar dé geschikte kandidaat voor. Ik stelde dan ook de vraag om er mijn stage te mogen doen met een “masterproefwaardig” onderwerp. Het onderwerp ‘een Public Key Infrastructure (PKI) opbouwen en integreren’ kwam uit de bus, en mijn stage bij Level27 was een feit! Vervolgens mocht ik sinds 17 februari terug dagelijks binnenwandelen bij Level27. Door corona en de lockdown was dat wat meer remote dan gehoopt. Desondanks kon ik gelukkig een succesvolle stage en masterproef afwerken.

  Vast contract

  Met de zomervakantie voor de deur wilde ik eigenlijk graag gewoon blijven verder werken. Voortbouwend op mijn masterproef was er nog wel wat werk voor mij bij Level27. Er kon een jobstudentencontract aansluitend aan de stage geregeld worden, dus mocht ik sowieso nog 2 maanden langer blijven.

  Omdat ik nu zou afstuderen, zat de zoektocht naar een vaste job ook al in mijn achterhoofd. Een grote autofreak zijnde, wou ik dit graag in de automotive sector doen. Corona gooide daar echter roet in het eten en bedrijven bevroren hun vacatures. Een job vinden en behouden werd hierdoor meer en meer onzeker.  Zo speelde steeds meer het idee om mijn kans als vaste medewerker bij Level27 te wagen. Het evaluatie-/sollicitatiegesprek volgde, met een positieve uitkomst. Een vast contract bij dat hippe kantoor in Bilzen centrum was een feit!

  Welkom, Jasper. Het hele team kijkt ernaar uit om (verder) met je samen te werken!

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via