Jobstudent Joran

  Ook onze jobstudent Joran hebben we onderworpen aan onze (ondertussen traditionele) vragenlijst! Sinds half maart helpt hij ons twee dagen per week met testing en documentatie van de CP4, schrijft automatische tests, voorziet documentatie, etc. etc. :) We mogen dus tevreden zijn met zijn helpend handje!

  Wat was je eerste indruk toen je bij Level27 toekwam?

  Nadat ik een afspraak had gemaakt om eens langs te komen had ik eerst de website eens doorgenomen en daar kwam ik hun motto tegen: “No bullshit”. Deze vond ik dan ook zeer toepasselijk: er werd altijd eerlijk met me gecommuniceerd, niet rond de pot gedraaid. Een tweede ding dat me opviel was dat er een zeer ludieke en ontspannen sfeer hing.

  "en daar kwam ik hun motto tegen: 'No bullshit'. Deze vond ik dan ook zeer toepasselijk: er werd altijd eerlijk met me gecommuniceerd, niet rond de pot gedraaid."

  Joran


  Waarom wilde je graag bij Level27 stage komen volgen?

  Ik was op zoek naar een klein tot middelgroot bedrijf, omdat je zo mee kan groeien met het bedrijf en het bedrijf echt kan leren kennen. Er wordt naar mijn mening ook meer naar je omgekeken en je krijgt meer begeleiding. Je kan altijd bij iedereen terecht voor vragen, wat niet altijd het geval is bij grotere bedrijven.

  "Er wordt naar mijn mening ook meer naar je omgekeken en je krijgt meer begeleiding. Je kan altijd bij iedereen terecht voor vragen, dat is vaak niet zo bij grote bedrijven."

  Joran


  Zijn er specifieke zaken waar je graag over wil bijleren?

  Op school hebben we geleerd over het automatiseren van testen, maar we hebben het nooit werkelijk in praktijk leren uitvoeren. Dit heb ik bijgevolg dus zelf moeten leren tijdens ons IT project. Ik beschik dus enkel nog maar over absolute basis, dus ik kan én wil, nog heel veel bijleren over dit onderwerp!
   

  Heb je nog hobby’s?

  Ik ging drie keer per week fitnessen, maar het werd een wat moeilijk te combineren met school. Het is zeker iets dat ik terug wil oppikken zodra mijn weekplanning wat meer regelmaat krijgt. Daarnaast (kan je dit een hobby noemen?) luister ik veel en graag muziek en verzamel ik ook muziek op vinyl.
   

  Wat maakt jouw dag meteen goed?

  Als ik mijn espresso heb gehad is de dag al goed begonnen. Goed begonnen is maar half gewonnen, dus drink ik meestal nog een tweede. ;)
   

  Waar kom je helemaal van tot rust?

  Na een zware werkdag thuiskomen, een plaat opleggen, mijn voeten op mijn bureau leggen en eventjes nietsdoen.
   

  Heb je een lievelingskleur?

  Pimpelpaars met gele bolletjes.
   

  Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

  Kapsalon van de lokale kebabzaak of een lekkere ossobuco.
   

  Hond of kat?

  Mijn kat is mijn grote idool: heel de dag eten, slapen en ‘s nachts eropuit gaan. Kat dus.
   

  Ochtendmens of nachtuil?

  Nachtuil. ‘s Nachts word je door niets of niemand gestoord en ook de beste feestjes gaan steeds ’s nachts door.
   

  Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie?

  Ik ben van nature een sociaal persoon, maar ik heb altijd al eens een keertje alleen op vakantie willen gaan. Dan kan je doen en laten wat je wilt.
   

  Heb je concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

  Ik ben niet echt een planner, ik laat het liever wat meer op me afkomen. Maar zolang het kan, zou ik toch willen doorgroeien of proberen mijn ding te vinden in de professionele wereld. Een mooie auto hebben is al één van mijn persoonlijke doelen ;)
   

  Wil je zelf nog iets toevoegen?

  Ik zou toch nog eventjes iedereen die bij Level27 werkt, willen bedanken voor hun tijd en begeleiding. En dan zeker Virginie in het bijzonder.

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via