Jaaroverzicht 2023: Een Verhaal van Groei en Prestaties

2024

2023 was voor Level27 een jaar vol opwinding en groei. In deze korte terugblik op de afgelopen twaalf maanden kunnen we met trots zeggen dat we samen met onze klanten en medewerkers enkele geweldige successen hebben gevierd. 

In de prijzen gevallen!

Nadat we al enkele keren in de Deloitte Fast 50 waren beland, hebben we dit jaar een mooie prijs bemachtigd! We zijn heel trots op onze titel Limburgse KMO van het Jaar. Een erkenning voor het toegewijde werk en een bevestiging van onze voortdurende inzet om jullie beter van dienst te zijn. De erkenning van de jury over onze visie en het traject dat we afgelegd hebben zijn een enorme motivatie om het in de toekomst nog beter te doen!

Er is een nieuwe afdeling

Dit jaar hebben we een nieuwe afdeling aan onze Level27-familie toegevoegd: Customer Success. Een team met als enige missie om nog meer gepersonaliseerde en toegewijde ondersteuning te bieden. Heb jij al kennisgemaakt met Silke en Niels van ons Customer Success team?

We hebben Agency hosting gelanceerd

Je kon er niet naast kijken: in 2023 hebben we een volledige nieuwe dienst gelanceerd. In samenwerking met vele agencies hebben we Agency hosting gebouwd, een dienst op maat gemaakt met vele voordelen voor Agencies. Agency hosting is gebouwd rechtstreeks vanuit de feedback en de opmerkingen van onze klanten. Jullie vroegen, wij leverden!

Level27 is verhuisd naar de toekomst 

Dit jaar zijn we niet alleen fysiek verhuisd naar een iconisch gebouw dat een toekomst verdient, maar we hebben ook onze digitale thuisbasis versterkt. We hebben namelijk vanaf dit jaar ook servers in het LCL datacenter van Antwerpen, zodat we jullie nog meer keuze aan datacenters kunnen bieden. Ons eigen netwerk strekt zich nu uit over locaties in Brussel, Gent, Antwerpen en zelfs Hasselt. En natuurlijk kunnen jullie even goed van onze dienstverlening genieten in de public cloud.

1357 relaxed ticketverkopen bij concerten en festivals

Dat we al jaren zorgen voor een vlotte ticketverkoop bij Pukkelpop wisten jullie waarschijnlijk al. Maar we zijn een belangrijke partner voor veel meer festivals en concertzalen: Graspop, Rock Werchter, de AB, de Roma... In totaal hebben we dit jaar 1357 festivals en concerten geholpen met een vlotte ticketverkoop en ben je ons waarschijnlijk wel eens gepasseerd!

Jullie zijn voor 96% tevreden

We zijn verheugd te delen dat we een klantentevredenheidsscore van 96% hebben behaald. Jullie tevredenheid is onze drijfveer en we streven ernaar om dit niveau van service te handhaven en jullie verwachtingen te blijven overtreffen!

99,984% Uptime

Laten we niet onze core business vergeten. Onze diensten hebben dit jaar een indrukwekkende uptime van 99,984% gehandhaafd. We begrijpen hoe cruciaal het is om altijd online te zijn en we blijven investeren in technologieën om deze betrouwbaarheid te waarborgen.

We maakten 63 nieuwe features

In 2023 heeft ons platform-team niet stilgezeten. Naast het bouwen van Agency hosting hebben we maar liefst 63 nieuwe features toegevoegd aan onze hostingdiensten. Van verbeterde beheertools tot geavanceerde analysefuncties, we blijven innoveren om jullie sneller en beter van dienst te zijn!

Jullie creëerden 14 430 DNS-records

Wij zijn de meesters van DNS! In het afgelopen jaar hebben we voor jullie maar liefst 14 430 records aangemaakt, waardoor jouw domeinen met precisie en snelheid worden beheerd. 

+ 50 000 snapshots gemaakt

Vorig jaar zijn er meer dan 50 000 snapshots gemaakt. We maken ongeveer 96 snapshots per project per dag! Zo zijn we zeker dat, als er eens iets echt misloopt, we meteen terug in de tijd kunnen gaan en jullie weer online kunnen zetten. Laat ons duidelijk zijn dat we willen dat jullie écht Relaxed Online zijn.

Kortom, we zijn klaar voor 2024!

Andere locatie, dezelfde mensen met hetzelfde doel: Jullie relaxed online houden met de beste support die jullie kunnen wensen.


De beste wensen voor jullie allen en laten we van 2024 weer een topjaar maken!

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via