SAP hosting door Level27

  SAP_hosting_level27

  SAP Business One is een ERP-pakket voor KMO’s. Het pakket is toepasbaar in ruim 150 landen en is zonder beperkingen beschikbaar in meer dan 30 talen. SAP Business One is het meest betaalbare instapmodel van SAP’s ERP-oplossingen.

  SAP Business One overzicht

  Het ERP-systeem SAP Business One (SAP B1) is een volledige bedrijfsoplossing. Het verzamelt automatisch alle bedrijfsinformatie binnen één systeem, zodat alle gegevens inzichtelijk en toegankelijk worden gemaakt. Binnen de standaard software kan het systeem gedetailleerd en naar eigen wens ingericht worden. De oplossing is geschikt voor KMO-organisaties met een maximum tot ongeveer 150 werknemers en met een jaaromzet onder de 70 miljoen euro. Met dit ERP-systeem is een volledige integratie mogelijk van end-to-end business. Daarnaast is het pakket schaalbaar voor snelgroeiende bedrijven.

  SAP B1 functionaliteiten

  De functionaliteiten van het ERP-systeem zijn krachtige toepassingen voor organisaties 
  uit onder meer de productie-, retail-, service- en distributiesector. 

  De functionaliteiten zijn gericht op de volgende onderdelen:

  • Financiën
  • In- en verkoop
  • Voorraadbeheer
  • Productie
  • Logistiek
  • Relatiebeheer
  • Personeelsplanning
  • Rapportering

  SAP Business One met HANA

  Het is mogelijk om het systeem te laten draaien op de nieuwe technologie van SAP HANA. Dit in-memory computing platform zorgt ervoor dat organisaties nog sneller inzicht krijgen in real-time big data. Dit betekent dat actuele bedrijfsprocessen beter geanalyseerd kunnen worden. Daarnaast zorgt SAP HANA ervoor dat de applicaties van SAP B1 sneller kunnen presteren. SAP HANA is een in-memory computing-platform die database, applicatie verwerking en integratie van diensten combineert op één enkel platform. 
  HANA versterkt uw SAP B1-oplossing met een aantal handige functies.

  Wat is in-memory technology?

  Door de database direct in het geheugen van de server te plaatsen, in plaats van op de harde schijf, wordt zowel de snelheid voor de operationele verwerking van processen, alsook de reactiesnelheid bij complexere rapportages sterk verhoogd.

  Daarmee wordt voorkomen dat (indien relevant) nu en bij verdere groei, en/of extra complexe rapportages performance issues worden waargenomen ten opzichte van een SQL-database. Dit is niet ERP-systeem afhankelijk, maar gerelateerd aan de (maximale) performance mogelijkheden van een Microsoft SQL-database. Ook latere investeringen voor extra zware hardware ten behoeve van de SQL-server worden hierdoor voorkomen.

   

  Functies en kenmerken SAP HANA

  SAP_HANA

  Implementatie & hosting

  Het ERP-systeem SAP Business One is zowel on-premise als in de cloud beschikbaar. De ERP-implementatie moet echter gebeuren op specifieke hardware die HANA gecertificeerd is. Hiervan moet je als gebruiker zeker van zijn. Bij Level27 hebben we in samenwerking met Fujitsu 3 productie setups opgesteld, die volledig gecertificeerd en goedgekeurd zijn voor SAP HANA. Verder kunnen voor de staging omgeving VM(‘s) worden voorzien. Het is vaak een hele zoektocht om de correcte setup samen te stellen, te weinig of gekleurde voorlichting resulteert in veelvoorkomende valkuilen. Helaas komt het vaak veel duurder uit, en dan hebben we het nog niet gehad over de lange levertijden en risico’s dat er verkeerde producten besteld zijn. Hierdoor is het van groot belang dat we jullie als klant begeleiden, zodat jullie gerust zijn betreffende de juiste setup.

  Implementatie_Hosting

  Deze setups kunnen via ons aangekocht of geleased worden, dit in combinatie met onze proactieve managed hosting formule.

   

  Beveiliging & Connectiviteit

  In september 2017 hebben wij het ISO27001- alsook ISO9001-certificaat behaald. Zonder uit te weiden over de details van de ISO-implementatie biedt dit een extra zekerheid naar jullie toe. Zo bewijst het dat we veilig omgaan met alle aspecten van de dienstverlening. ISO9001 biedt bovendien bijkomende garanties dat wij het kwaliteitsbesef ingebouwd hebben in het DNA van onze onderneming.

  Wat de GDPR-wetgeving betreft kunnen we stellen dat wij in regel zijn. Alle data op het volledige platform blijft immers privaat en eigendom van de klant.

  Binnen onze standaard dienstverlening worden de diensten aangeboden vanuit onze hoofdlocatie, interxion Brussel. Dit datacenter heeft een Tier 3-status, een uptime van 99,98% per jaar wordt gegarandeerd. 

  Alle onze datacenters zijn niet alleen omheind met metershoge hekken, voorzien van een CCTV (Closed Circuit Surveillance) systeem binnen en buiten het gebouw, maar hebben telkens ook 24/7/365 on-site security. Deze on-site security staat niet alleen in voor het afdwingen van een zeer strikte security policy, maar ook voor de correcte identiteitscontrole van iedereen die toegang heeft. 

  Elk rack bezit een unieke slot, de sleutels worden uitsluitend op basis van toegangslijsten verdeeld. Wij laten geen klanten toe tot onze racks.

  Ons netwerk is volledig onafhankelijk van een leverancier. Dat wil zeggen dat we beschikken over officieel toegewezen IP adressen, bij RIPE, die we dan zelf adverteren richting meerdere zogenaamde Infrastructuur Level27 3 tier-1 en tier-2 operatoren. Bij uitval van één verbinding zal de connectiviteit transparant, zonder verandering van adres, blijven werken. 

  De opbouw van het gehele netwerk tot de connectiviteit van een enkele server wordt volledig redundant uitgevoerd. De standaard capaciteit per virtuele machine is 1 gigabit, maar kan zonder problemen oplopen tot 10 gigabit. 

  We ondersteunen native IPv4 en IPv6. IPv6 is overigens één van onze speerpunten: alle diensten worden hier standaard mee afgeleverd en wij pushen dan ook om hier gebruik van te maken. Alle interne componenten, alsook onze afgesplitste storage netwerken, zijn volledig op 10 Gb aangesloten. 

  Totaaloplossingen

  Buiten enkel server infrastructuur en managed hosting aan te bieden, kunnen we je ook verder ondersteunen met een totaaloplossing op maat, voor jouw ecosysteem bestaande uit volgende opties:

  • Ontwikkeling en koppeling e-commerce/website met SAP B1 i.s.m. partner IT integratoren.
  • Proactieve managed hosting van jouw webshop/website
  • Monitoring, backups, upgrades, beveiliging en rapportering
  • Juiste randapparatuur noodzakelijk voor je omgeving, bv.:
   • RDS
   • VPN
   • Active Directory
   • Firewall
  • Improved connectivity, we kunnen i.s.m. onze partner Eurofiber dedicated end-to-end dataconnecties voorzien, tussen jou en het datacenter. Deze zijn onafhankelijk van enige Telecom provider. Hierdoor kan je volledige snelheid benutten en zijn er concrete SLA’s betreffende performantie. Er zijn diverse type connecties mogelijk, zoals:
   • VDSL
   • XDSL
   • Fiber

  Per keuze connecties, zijn er diverse opties mogelijk zodat we volledig op maat een setup kunnen bekomen. 

  Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken welke oplossingen geschikt zijn voor jou.
   

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via