Level27 in 2018: een nieuw jaar, nieuwe projecten,…

  Met welke projecten zijn we bezig? Hoe kunnen wij de dienstverlening voor onze klanten naar een nóg hoger niveau tillen?

  De eerste maand van 2018 is ondertussen al even voorbij, maar bij Level27 hebben we niet stilgestaan. Dat doen we trouwens nooit!


  Wat heeft 2018 in petto voor ons? Met welke projecten zijn we bezig? Hoe kunnen wij de dienstverlening voor onze klanten naar een nóg hoger niveau tillen? Hoe zit het met GDPR? Laten we er even dieper op ingaan… 

  Projecten

  De start was al veelbelovend, aangezien we begin januari al 2 vooraanstaande agencies binnenhaalden, die ons naar een nog hoger niveau zouden moeten brengen. Ook bij onze bestaande klanten staan er heel wat projecten op til. Maar onze ambitie stopt daar niet! Er zitten ook nog grotere projecten in de pijplijn, die weliswaar een ietwat langere beslissingstermijn inhouden en die we dus nauwlettend moeten opvolgen.

  GDPR

  25 mei = D-day. Vanaf deze dag moet elke Europese onderneming in regel zijn met de wetgeving inzake gegevensbeheer. Onder de kundige leiding van onze Project Manager Virginie wordt dit ook nauw opgevolgd. Niet alleen willen wij in orde zijn met deze wetgeving, we willen deze info ook heel duidelijk naar onze klanten toe communiceren. De hoeveelheid data ligt bij Level27 alvast in goede handen, daar mogen jullie op vertrouwen!

  Continuiteit

  Onze focus ligt al enkele jaren op het aanbieden van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Uit onze recente tevredenheidsenquête bij een 25-tal klanten bleek dat we heel goed scoorden op gebied van opvolging en support. Om dat hoog niveau (of moeten we zeggen: Level) te behouden, wordt continu gewerkt aan het verbeteren van procedures en modi operandi. Wie dacht dat we na het behalen van de certificaten ISO 27001 en 9001 op onze lauweren zullen rusten, heeft het mis. Onder leiding van zaakvoerder Peter Fastré wordt van iedereen een hoog niveau van professionaliteit verwacht, zo behalen we als team de mooiste resultaten!

  Team

  Door de toename en de grootte van enkele projecten zijn wij volop bezig met het prospecteren naar nieuw talent. In augustus kwam Virginie ons team versterken wat tot een verhoogd niveau van het support team leidde. Daarnaast hebben we sinds februari 2 beloftevolle stagiairs om ons team te versterken. Ook hebben we een nieuwe System Engineer mogen verwelkomen. Veel nieuwe gezichten hier dus, daar houden we wel van! De online voorstellingen zullen nog volgen. ;) 

  Social media

  Je ziet het, wij zitten niet stil. Op sociale media komen wij geregeld met informatieve, handige (en soms ludieke) posts om aan onze volgers duidelijk te maken waarmee wij bezig zijn. Volg jij ons al op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn? Super!

  Wil je meer weten over alles wat met hosting (en ver daarbuiten) te maken heeft? Contacteer ons gerust en we bespreken het graag verder! Ben je in Bilzen? Aarzel dan niet om bij ons binnen te springen, we verwelkomen je graag met de glimlach en een heerlijke kop koffie!
   

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via