7 redenen om voor Level27 te kiezen

    Dieter
    by Dieter D'haese
Level27 Hosting beter

Bij Level27 zijn we gepassioneerd door jullie verhalen. Elke dag luisteren we naar jullie en zoeken we samen naar de beste oplossing. Expertise, innovatie en menselijke interesse liggen aan de basis van alles wat we voor onze klanten willen doen.

Communicatie

Communicatie is voor ons hét sleutelwoord om een vooruitstrevende hostingpartner te kunnen zijn. Bij andere providers wacht je doorgaans 1 of meerdere dagen op een antwoord, terwijl wij in de weekdagen tot jouw beschikking staan via Slack, een professionele chattool. Via Slack kan je ons op een toegankelijke manier contacteren voor vragen, advies, aanvragen of andere projectgerelateerde items!

Proactief

In het streven naar de beste versie van onszelf en onze diensten staan we garant voor een ISO-gecertificeerde consistentie in kwaliteit en veiligheid (ISO 27001 en 9001). Niet alleen omdat dit goed oogt, maar vooral omdat we geloven in een gestructureerde aanpak waarin nauwgezette procedures worden nageleefd.

Focus op snelheid en veiligheid

Vanuit ons streven naar perfectie, willen wij dat het werk van onze klanten (website, apps, ..) maximaal ontplooit. Wij zorgen ervoor dat deze op een snelle, veilige en performante wijze aangeboden worden door middel van een nauwe samenwerking en kennis op vele vakgebieden.

Geen contractduur

Wij bieden onze partners een samenwerking van onbepaalde termijn aan. Zo gaan we het typisch beklemmend gevoel bij contracttermijnen uit de weg. Bovendien houdt dit ons scherp om steeds te streven naar de beste service en moeten we ervoor zorgen dat alles sterk georganiseerd blijft.

Innoverend

Wij zijn jouw partner in innoverende technologische projecten: de digitale wereld staat niet stil. Constant komen nieuwe kwalitatieve (open-source) tools op de markt en die trein willen we niet missen. Daarom zijn wij de ideale tussenpersoon om jou te begeleiden in deze high-tech omgevingen.

Jullie zorgen voor de applicatie, website, software … wij zorgen ervoor dat die perfect gehost worden. Onze mensen staan te popelen om nieuwe projecten aan te vangen en daarbij in een nauwgezet plan van aanpak een meerwaarde te zijn door je compleet te ontzorgen op gebied van jouw virtuele infrastructuur.

Betrokkenheid

Je kan geen kwalitatieve dienstverlening bieden als je niet betrokken bent. Daarom gaan wij regelmatig te rade bij onze klanten om te zien wat er leeft, wat de ambities zijn en vooral op welke wijze we ze nog beter kunnen assisteren in het leveren van hosting diensten. Dit is een arbeidsintensief proces, maar wij doen dit met veel plezier.

Ambitie

Wij willen vooruit. Dit houdt in dat we er alles aan doen om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen. Dit mondde onlangs uit in een verschijning in de lijst van Deloitte Fast 50 en zelfs als winnaar in de categorie ‘Communications’. 

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via