Arcade All Stars competitie

Komt dat zien, komt dat zien!

Level27 heeft een exclusief arcade tornooi op poten gezet. In een bloedstollende competitie strijden verschillende agencies voor de hoogste highscore in de klassieker Galaga. Wie is sneller dan Lucky Lukes schaduw en welke scores worden verpulverd als druiven in de champagnestreek? Ontdek het in ons live klassement.

Gepixelde monsters arcade game

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk?

De arcadekast staat telkens één week bij een bedrijf. In deze week mogen ze zoveel spelen als ze willen om een zo hoog mogelijke score te behalen. Zit hun week erop? Dan verhuist de kast voor een week naar een van de geduchte tegenstanders.

Wat is een competitie zonder een prijs, toch? Het agency dat de hoogste highscore weet te bemachtigen, wint daarom een haast onverkrijgbare Playstation 5. Zo kunnen de Galaga experten hun bewezen gaming skills onderhouden met spelletjes die bijna even leuk zijn als onze arcadekast. Er kunnen meerdere spelletjes gespeeld worden. Enkel de highscore van het spelletje Galaga telt echter mee voor de prijs.

De highscores worden live geüpdatet op onze website. Je kan de krachtmeting dus op de voet volgen. Wie gaat er met de felbegeerde titel van ‘beste agency’ lopen?

 

Waarom organiseren we deze competitie?

Het voorbije jaar heeft iedereen zich moeten aanpassen, hebben we onze collega's moeten missen en werd thuiswerken de norm. Nu er eindelijk terug meer op kantoor gewerkt kan worden, willen we het collegiale gevoel terug aanzwengelen. En wat is er nu leuker dan 'de goeie ouwe tijd' herleven?

 

Galaga, wat is dat voor een beestje?

Galaga is een van de bekendste arcadegames. Het werd gelanceerd in 1981 en had een grote bijdrage aan de stijgende populariteit van video spelletjes. Galaga is een verticale shooter game. De speler bestuurt een vliegtuig dat andere ruimteschepen moet vernietigen. Het doel is om zo lang mogelijk in leven te blijven en zoveel mogelijk andere schepen neer te halen.

Galaga

Er zijn oneindig veel levels. Het spel stopt dus pas wanneer je levens op zijn. Elk derde level is daarnaast een zogenaamde 'challenge stage' waarin zoveel mogelijk vliegtuigen geraakt moeten worden en bonuspunten te verdienen zijn.

 

Contactgegevens

+32 (0)89 449130 Kunstlaan 18/4
3500 Hasselt, België

BTW: BE0890 439 412
IBAN: BE73 6451 0290 9860
BIC: JVBABE22

Heb je nog een vraag? Vuur ze op ons af (pun intended)!

Onderwerp