Over Level27

Waarom is hosting bij Level27 beter? Voorkomen is beter dan genezen. Een proactieve aanpak zorgt ervoor dat problemen opgespoord en aangepakt worden, voor ze zich überhaupt kunnen voordoen. Deze mindset heerst onder het hele Level27 team.

Het team van Level27

Een klein team, maar des te pittiger en gedreven. Noem ons gerust geeks, nerds of brainiacs: voor ons is het een reuzecompliment!

Peter Fastré

Oprichter, kloppend hart, de balans, gedreven perfectionist… Peter heeft vele omschrijvingen. Hoe dan ook is hij de rust zelve en gaat hij 24/7 op zoek naar kwaliteit. Misschien heeft het iets te maken met zijn alter-ego als triatleet. Better, faster, stronger! In websites natuurlijk, maar ook in zwemmen, lopen en fietsen.

Thomas Woidt

Zijn studies zijn van geen belang: met zijn grondige allround kennis verbaast hij klant én collega. Kapotte dingen fiksen en het hoofd koel houden, dat is volledig zijn ding. Het liefst reist hij naar hele verre streken voor minstens 4 weken aan 1 stuk, om dan weer vollebak gas te geven voor Level27!

Nabile Abeltan

Hij kwam als eerste vaste medewerker in dienst bij Level27 in 2014. Het bedrijf en de klanten kent hij door en door, dus overziet hij de operations afdeling. Als fulltime nerd heeft hij geen tijd voor andere hobby’s.

Roald Lenaerts

In juli 2016 startte hij als vaste medewerker, na een succesvolle stage in het voorjaar. Hij is onze specialist in Chef en Ruby, maar zijn grote liefde gaat toch uit naar Docker-containers. Scoren doet hij niet alleen op de werkvloer, maar ook in het zaalvoetbal.

Dieter D'haese

Sinds mei 2016 versterkt deze West-Vlaming (vreemde eend in de bijt!) onze Limburgse rangen. Samen met Peter scherpt hij de sales aan via alle mogelijke kanalen. Hij vult zijn vrije tijd met voetballen en als quizfanaat. Dat hij van uitdagingen houdt, bewees hij in 2017 door zijn eerste marathon succesvol af te ronden.

Virginie Goral

Augustus 2017: tijd voor een female touch. Met haar sterke QA-achtergrond en skills in organisatie, efficiëntie, punctualiteit en communicatie zorgt zij voor een frisse wind: procesverbetering en projectopvolging zijn haar hoofdtaken. In haar vrije tijd is ze ook een manusje van alles: model, vrijwilligerswerk, salsa en bokstraining.

Dit is waar wij voor staan!

Het ultieme doel van Level27 is betrouwbare, veilige en stabiele hostingdiensten op maat te leveren. Wij inspireren organisaties om betere applicaties en websites te bouwen en om er performante resultaten mee te bereiken.

Wij zijn 100% onafhankelijk en blijven constant innoveren en onze technieken verbeteren. Level27 staat voor rechtstreekse communicatie, ‘no bullshit’ advies en doeltreffende monitoring.

Kiezen voor Level27
staat gelijk aan:

  • Maximale beschikbaarheid en snelle responstijd

  • Een objectieve partner met keuze uit eigen of cloud servers

  • Een sterk engagement naar kwaliteit, vastgelegd in een SLA

  • Betrouwbare en veilige oplossingen voor kleine en grote sites

Vraag ons advies

Vragen? Contacteer ons gerust!

Kom eens langs

Altijd welkom op
Genutstraat 35
3740 Bilzen
België

+32 (0)89 449130
info@level27.be