Over Level27

Waarom is hosting bij Level27 beter? Voorkomen is beter dan genezen. Een proactieve aanpak zorgt ervoor dat problemen opgespoord en aangepakt worden, voor ze zich überhaupt kunnen voordoen. Deze mindset heerst onder het hele Level27 team.

Het team van Level27

Een klein team, maar des te pittiger en gedreven. Noem ons gerust geeks, nerds of brainiacs: voor ons is het een reuzecompliment!

Peter

Peter

Oprichter, kloppend hart, de balans, gedreven perfectionist...

Peter is hoe dan ook de rust zelve en gaat 24/7 op zoek naar kwaliteit. Misschien heeft het iets te maken met zijn alter ego als triatleet.

Better, faster, stronger! In websites natuurlijk, maar ook in zwemmen, lopen en fietsen.

Thomas

Thomas

Zijn studies zijn van geen belang: met zijn grondige allround kennis verbaast Thomas klant én collega.

Kapotte dingen fiksen en het hoofd koel houden, dat is volledig zijn ding.

Het liefst reist hij naar heel verre streken voor minstens 4 weken aan een stuk, om dan weer vollenbak gas te geven voor Level27!

Nabile

Nabile

Hij kwam als eerste vaste medewerker in dienst bij Level27 in 2014.

Het bedrijf en de klanten kent hij door en door, dus overziet hij de operations afdeling.

Als fulltime nerd heeft hij geen tijd voor andere hobby’s, maar voor burgers, sushi of Whitney Houston wil hij wel buiten komen.

Roald

Roald

Na een succesvolle stage in het voorjaar van 2016, startte Roald als vaste medewerker.

Hij is onze specialist in Chef en Ruby, maar zijn grote liefde gaat toch uit naar Docker-containers.

Scoren doet hij niet alleen op de werkvloer, maar ook in het zaalvoetbal.

Dieter

Dieter

Sinds mei 2016 versterkt deze West-Vlaming (vreemde eend in de bijt!) onze Limburgse rangen.

Samen met Peter scherpt Dieter de sales aan via alle mogelijke kanalen.

Hij vult zijn vrije tijd met lopen, fietsen en quizzen. Dat hij van uitdagingen houdt, bewees hij door in 2017 zijn eerste 2 marathons te lopen!

Roeland

Roeland

Roeland werd als Windowsspecialist de eerste nieuwe medewerker van 2018, met een grote interesse in automatisatie en containers.

Naast zijn technische kwaliteiten, passen zowel zijn passieve hobby’s (Formule 1 en cyclocross) als actieve hobby’s (lopen en zwemmen) perfect in het sportieve plaatje van het Level27- team.

Jilly

Jilly

In juli 2018 werd Jilly aangenomen als Office Manager om ook op administratief vlak de groei van Level27 te bevestigen, maar steekt ze ook graag een organisatorisch en schrijvend handje toe aan het marketingteam.

Ze is een echte festival- en concertganger, maar in haar vrije tijd vind je haar toch vooral terug in de goal op het handbalveld.

Benne

Benne

Met veel liefde voor Linux en automatisatie startte Benne in augustus 2018 aan zijn Level27-avontuur, waar hij zijn all-round kennis steeds kan blijven versterken.

Zijn hobby’s beperken zich niet tot gamen of zijn homelab, maar je kan hem als basketter na de uren ook vaak terugvinden in een sporthal, fitness of zwembad.

Jan

Jan

Waar een supportteam ook ondersteuning nodig heeft, daar is Jan.

Sinds juni 2018 werkt hij actief mee aan een enthousiaste opvolging van alle supportvragen.

Die verantwoordelijkheid trekt hij door naar zijn bestuursfunctie in het jeugdhuis van Bilzen, wanneer hij niet weg is met zijn koersfiets of hond Jack.

Joran

Joran

Joran werkt sinds maart 2018 mee aan het testen en documenteren van ons controlepaneel, waarbij hij vooral veel wil, en kan bijleren over het automatiseren van testen en niet voor niks de 'de fixer' genoemd wordt.

Behalve achter zijn camera, vind je hem in zijn vrije tijd thuis terug bij zijn vinylcollectie en kat, wiens leven hij benijdt.

Hans

Hans

Onze grootste helpende hand in Chef en migraties is Hans, maar daarnaast doet hij graag alles wat hem gevraagd wordt sinds april 2018.

Buiten de kantooruren schrijft hij graag scripts die zijn leven makkelijker maken, of trekt hij zes keer per week zijn loop- of handbalschoenen aan.

Jij?

Jij?

Ben jij een proactieve doorzetter die houdt van techy adventures?

Laat het ons weten en contacteer ons.

Dit is waar wij voor staan!

Het ultieme doel van Level27 is betrouwbare, veilige en stabiele hostingdiensten op maat te leveren. Wij inspireren organisaties om betere applicaties en websites te bouwen en om er performante resultaten mee te bereiken.

Wij zijn 100% onafhankelijk en blijven constant innoveren en onze technieken verbeteren. Level27 staat voor rechtstreekse communicatie, ‘no bullshit’ advies en doeltreffende monitoring.

Kiezen voor Level27
staat gelijk aan:

  • Maximale beschikbaarheid en snelle responstijd

  • Een objectieve partner met keuze uit eigen of cloud servers

  • Een sterk engagement naar kwaliteit, vastgelegd in een SLA

  • Betrouwbare en veilige oplossingen voor kleine en grote sites