Studio 100

Wie is Studio 100?

Hoeft nauwelijks introductie want dit bedrijf is bijna cultureel erfgoed in Vlaanderen. Ze maken populaire televisieprogramma’s, muziek, strips en merchandise voor kinderen.

Op zoek naar?

Studio 100 is een flexibel bedrijf waar de noden heel snel veranderen, en ze zochten een hostingpartner die heel snel op de bal kan spelen, goed meedenkt en technisch goed onderlegd is. Samen naar een oplossing zoeken voor de noden die er op dat moment zijn, was geen eenvoudige opdracht in België.

Waarom kiest Studio 100 voor Level27 als hosting partner?

Bij start van de zoektocht waren er al veel zaken die bestonden, dus moest Studio 100 in een migratietraject stappen en dat zorgt toch wel voor zenuwen. Level27 was een partij die hen daarin snel gerust kon stellen door zelf pro-actief zaken voor te stellen om de overgang goed te laten verlopen. Er werd een zeer zware operatie verwacht, maar dat werd vrij eenvoudig getackeld door de partijen (oa digitaal) snel samen te zetten.

We zochten een hostingpartner die heel snel op de bal kan spelen, goed meedenkt en technisch goed onderlegd is om samen naar een oplossing te zoeken.

Kevin De Mulder

Head of Digital

Toekomst?

Nog steeds is Level27 een partij die meedenkt als er technische vragen zijn, en die niet bang is om naar andere dingen te kijken. Deze houding versterkt enorm het vertrouwen, iets waar Studio 100 echt wel nood aan heeft omdat het allemaal zo snel verandert. 

Studio 100 kan steeds voortgaan op hun ervaring, maar er worden ook nieuwe richtingen aangeboord op het gebied van het volwassenen segment waarin nog veel mogelijk is. De vraag hierrond groeit en dat zorgt dan weer voor opportuniteiten voor hun partners in de B2B context.

We zorgen steeds voor een fijne samenwerking op lange termijn. Ben jij ook op zoek naar een kwalitatieve hosting partner die snel op de bal kan spelen? Kom eens kennismaken of vul onderstaand contactformulier in. Tot snel?

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...