Impermo

TEGELS - NATUURSTEEN - PARKET

Impermo

Wie kent Impermo niet? Je hoort de bekende slogan op de radio, op TV en er is altijd wel een Impermo in je buurt.

Wij leerden Impermo kennen via onze partner Vigor. Vigor - een klare kijk op uw KMO - zorgt voor totaaloplossingen voor bedrijfsprocessen door SAP te implementeren. Over SAP vertellen we meer in een andere case, want bij Impermo zorgen wij voor de website!

Waar was Impermo naar op zoek?

Impermo zocht een stabiele hostingpartner voor een cruciaal onderdeel van het bedrijf: de website. Waarom is dit cruciaal? Logisch, zou je denken, want een website is altijd belangrijk.

Natuurlijk. Maar voor Impermo is de website extra belangrijk! Want hier dient de website niet alleen om de producten te tonen en klanten te inspireren. Het is ook een webshop, waar je de producten rechtstreeks kan kopen. En tenslotte bouwden onze vrienden van Vigor immers ook een POS-oplossing.

POS wat?

POS staat voor Point Of Sale en is, kort door de bocht, een kassasysteem. Voor Impermo betekent deze POS-oplossing een toepassing die alle toonzaalmedewerkers van het land gebruiken om bezoekers te helpen.

Dus de website bij Impermo wordt dus niet alleen door klanten bezocht, maar ook door tientallen verkopers. Ook op zaterdag en zondag...

Relax!

Stel je voor - je bent op zoek naar tegels (of natuursteen of parket). Je gaat uiteraard naar een Impermo-toonzaal. De verkoper in de toonzaal probeert je een mooi voorstel te maken, maar 'het systeem' wil niet mee. Het vertraagt, loopt vast, kortom: stress.

Bij Level27 garanderen wij een relaxte online ervaring. Door een gebalanceerde en technisch perfecte installatie zorgen wij ervoor dat de online ervaring voor Impermo altijd is zoals ze hoort te zijn. Zonder vertraging. Snel.

En als er al iets zou kunnen gebeuren, zijn onze engineers er onmiddellijk bij om het op te lossen. Ook in het weekend, ook 's nachts.

 

Geen klachten. Niets dat onze gemoedsrust komt verstoren sinds Level27 voor de hosting van onze websites zorgt!

Ruben Ramaekers

CIO

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...