Magento Hosting

Een webshop in elkaar steken en je ook nog eens zorgen maken over de hosting? Laat dat laatste maar aan ons over. Stel in enkele klikken een Shopware webshop samen en leg de focus meteen op wat écht belangrijk is: je klant en de verkoop van zijn product. Wij zorgen voor de rest. 

Magento hosting by Level27

Waarom Magento bij Level27

Als web agency heb je concrete noden. Je wil een optimale omgeving voor je developers creëren met de nieuwste technologieën. En voor jouw klanten wil je hun online aanwezigheid garanderen in het naar buiten brengen van hun merk. 

Is dat jouw focus? Dan zit je goed. Wij zorgen voor efficiëntie in je development omgeving en voor een stressvrije online aanwezigheid voor je klanten.

noun_clock_2816611 Created with Sketch. Created by Saifurrijal from the Noun Project

Stabiliteit

Een geruisloze migratie van honderden websites naar een infrastructuur waar performantie onze grootste focus is. 

noun_celebrate_1102428 Created with Sketch.

Blije developers

Met de hipste technologieën zetten we de dromen van ontwikkelaars om in concreet bruikbare toepassingen.

Zorgeloze pricing

We helpen je projecten te verkopen aan jouw klanten. Bovendien zorgen we voor een interessante kickback. 

Supersnelle support

Krijg onmiddellijk antwoord op je vragen via Slack of verdiep je in de how to’s van onze Knowledge Base. 

noun_mac_169692 Created with Sketch.

Efficiëntie

Ons zelf ontwikkeld platform zorgt voor tijdswinst bij het maken, configureren én monitoren van al je projecten.

Service management

Level27 biedt alles wat jij nodig hebt aan rapportering, project management en service. 

 

"Level27 is heel gemakkelijk bereikbaar, vooral ook omdat we ze kunnen aanspreken via Slack. Onze developers gebruiken Slack in hun dagelijks communicatie en het is voor hen dus heel efficiënt om op dezelfde manier met onze hostingpartner te communiceren."

Frank Guthorel

Managing Director - Code d'Or

 

Magento starter

193,60 /maand

Aantal CPU cores
2
Geheugen
4 GB
Schijfruimte
60 GB
PCI compliant
Path Copy 4 Created with Sketch.
WAF bescherming
Path Copy 4 Created with Sketch.
Automatische SSL certificaten
Path Copy 4 Created with Sketch.
Backup/herstel functionaliteit
Path Copy 4 Created with Sketch.
High performance stack
Path Copy 4 Created with Sketch.
Toegangsbeheer
Path Copy 4 Created with Sketch.
Multi-PHP
Path Copy 4 Created with Sketch.

Technische specificaties

Eén pakket, geen keuzestress. Ga meteen aan de slag met je Magento omgeving en pas je configuratie achteraf probleemloos aan. Bovendien monitoren we de belasting van je website en helpen we je continu bij het optimaliseren van je resources. 

Veiligheid

 • Automatische SSL certificaten. Vraag meteen een certificaat aan om al het verkeer over HTTPS te forceren. Wij zorgen ervoor dat het certificaat automatisch hernieuwd wordt zonder onderbreking.
 • SSH toegang. Beheer zelf welke SSH keys of users op je website zijn toegelaten. Wanneer je de toegang aanpast in het controlepaneel, gebeurt dit automatisch ook op je website.
 • Brute force/bot bescherming. We beschermen je tegen aanvallen en houden bots tegen. Veilig, én het bespaart je een hoop resources.

Performantie

 • Web configuratie met veel ervaringGeniet van configuraties die meer dan 27027 websites doen draaien. Je krijgt een geoptimaliseerde setup op maat van de beschikbare resources.
 • Krijg meer, betaal minder. Onze stack laat het toe meer websites op 1 server te draaien. We maken gebruik van de snelste SSD’s en doen niet mee aan gedeelde cpu’s. Wat je koopt is van jou. 
 • Caching experten. We bieden alle caching tools met een vooropgestelde configuratie. Met de extra optimalisatie helpen we je graag.

Workflows

 • Eén organisatie, meerdere teams. Verdeel je organisatie op in teams en geef hen enkel toegang tot de applicaties die nodig zijn. 
 • Knowledge Base. Ben je het noorden even kwijt? Met onze Knowledge Base, video's en podcasts vind je zeker je weg terug.
 • Migratiedienst. Wil je servers reorganiseren of een website verhuizen? Migreer je website makkelijk met onze migratietool naar een nieuwe server met zo min mogelijk downtime.

Flexibiliteit

 • Alles in één, één voor alles. Je hebt de mogelijkheid om meer dan 10 extra services aan te maken, denk maar aan Redis, Elasticsearch, Memcached, etc. 
 • Nieuw project in enkele klikken. Een nieuwe website wordt voor je aangemaakt in enkele minuten. Wij garanderen een goede configuratie waarmee je meteen aan de slag kan.
 • Multi-PHP support. Per website kies je welke PHP versie je wil gebruiken. Achteraf kan je altijd wisselen met een druk op de knop.
MyLevel27 controlepaneel

MyLevel27 controlepaneel

Je website beheer doe je volledig in ons controlepaneel. Net als jij maakt de volledige Level27-crew er dagelijks intensief gebruik van. Ontwikkeld door en voor Level27, want we weten wat er belangrijk is voor ons én onze klanten. Wat het zo speciaal maakt?

 • Reseller platform: Beheer je klanten en hun websites. De facturatie, die laat je aan ons over.
 • API: Gebruik de API van het controlepaneel om interne processen te koppelen en automatiseren. Snel en handig.
 • Altijd beter: Er wordt continu aan het controlepaneel gewerkt. We releasen wekelijks nieuwe features en vangen mogelijke problemen onmiddellijk op.

Nog vragen?

Ben je op zoek naar een heel specifieke setup, zoals een hoog-beschikbare clusteromgeving? Laten we eens babbelen, dan wordt het snel duidelijk dat we je kunnen helpen.