Datacross

.net hosting

Case Datacross

Kurt Kellens heeft zijn strepen verdiend als ontwikkelaar bij verschillende bedrijven. Zo bouwde hij in een ver verleden bij Livios aan een betere website in ASP. Later maakte hij de overstap naar .Net bij selligent.be en palindroom.be, waar hij in contact kwam met Level27.
Sinds enkele maanden focust hij zich op eigen projecten via datacross.be.
Ook voor Datacross kwam Kurt bij ons aankloppen. Lees hier het verhaal.

Ook hier samenwerken met Level27?

Voor Palindroom werken we al geruime tijd samen met Kurt, tot tevredenheid van alle partijen.
Maar of hij voor zijn eigen project ook voor Level27 zou kiezen, viel nog af te wachten. De hosting van de sites van zijn klanten wou hij graag uitbesteden, zonder dat die kost een te groot deel van zijn inkomsten zou opeisen.
De uitkomst daarvoor kan shared hosting zijn, waarbij er per website betaald wordt en de server gedeeld moet worden met andere klanten. Niets mis mee, maar sommige developers hebben natuurlijk liever een eigen omgeving.

"Voor de service moet ik zéker niet op een ander gaan. Laat dat duidelijk zijn. En dan is het een afweging maken (appelen met appelen vergelijken)."

Kurt Kellens

Zaakvoerder

Wat is dan nu de oplossing?

We hebben uiteindelijk Datacross van een eigen server voorzien in een flexibel commercieel model. Kurt beschikt nu over een eigen server die kan meegroeien met zijn klanten.

Wat Kurt apprecieert aan onze oplossingen is dat we met hem meedenken en geen "take-it-or-leave-it" houding aannemen. Dat gegeven past ook perfect in onze visie. We beschouwen onze klanten namelijk als partners, waarmee we telkens samen tot de perfecte oplossing willen komen.


Wat zijn de belangrijkste troeven van Level27 volgens Datacross?

Kurt verwijst voornamelijk naar de gedrevenheid om mee te zoeken naar een oplossing. Niet alleen op commercieel vlak, maar ook als het gaat om technische uitdagingen.
Bij een vorige provider gebeurde het wel eens dat een probleem onopgemerkt bleef en daar niet duidelijk over gecommuniceerd werd, met alle frustraties van dien. Iedereen maakt natuurlijk fouten, daarom is goede communicatie zo van belang vindt Kurt. Hij apprecieert het dat we bij Level27 wél proactief communiceren en goed bereikbaar zijn (zonder vervelende wachttoontjes). En dan misschien nog het belangrijkste: volgens Kurt zit de basisdienst helemaal goed bij Level27!

Heb je hier vragen over?

Stel dan gerust je vraag via onze chatbox, contact, Facebook, Instagram, telefoon , ...