Shared hosting

Shared hosting is de ideale oplossing voor kleinere sites die weinig brandbreedte vereisen. Bij Level27 laten we jou zélf een Shared hosting pakket samenstellen, want jij kiest wat jij nodig hebt. Niets meer, niets minder. Daarbovenop is het ook voordelig en eenvoudig! 

Wat is Shared hosting?

Shared hosting is hosting in zijn meest pure vorm. Je deelt hierbij een webserver met andere websites en applicaties, waardoor het ideaal is voor kleinere websites. 

Shared hosting bij Level27

Level27 waakt erover dat alle websites en applicaties op één webserver online gehouden worden. Waar je nog op mag rekenen wanneer je kiest voor Shared hosting bij Level27:

  • Lage kosten
  • Flexibel
  • Weinig tot geen onderhoud
  • De componenten binnen je pakket kies je (bij ons) volledig zelf
  • Eenvoudig beheer van je hosting via ons controlepaneel

Geavanceerdere Shared hosting diensten

Onze Shared hosting diensten zijn iets geavanceerder. Je stelt je 'pakket' volledig zelf samen, op basis van jouw noden. Het beheer neem je ook zelf in handen, of je legt het bij ons. Dan spreken we van een managed server

Shared hosting

We voorzien een opslagruimte voor je website die via een bepaalde technologie tot leven komt. Uiteraard bieden we alle mogelijke technologieën aan. Linux met PHP, Ruby, Java, Nodejs, ... Of Windows met .net of een specifieke CMS.

Alle mogelijke websiteproducten kunnen bij ons gehost worden via Shared hosting.

Managed Shared hosting

Het woord managed zal je vaker tegenkomen op onze website. Managed wil zeggen dat wij meer doen dan gewoon servers online te houden.

Onze betrokkenheid gaat verder dan dat: elke website is belangrijk. Dat betekent dat ook bij shared hosting onze geavanceerde diensten beschikbaar zijn.

Nood aan assistentie om je website online te zetten? Of hulp nodig om je applicatie sneller te maken? Bij Level27 kan je met al je vragen terecht!

Ontdek meer over Managed servers 

Ga van start

Ga meteen aan de slag met je Shared hosting pakket door verder te gaan naar ons controlepaneel. Maak een account aan en stel onmiddellijk je pakket samen!

Peter

Geen typische pakketten

Bij ons vind je geen traditionele hostingpakketten meer. Voor de klant zijn ze allesbehalve interessant. Level27 zorgt ervoor dat je zelf je applicatie kan samenstellen, op basis van de componenten die jij nodig hebt.

Benne

Flexibel en klaar voor jouw groei

Met ons nieuwste controlepaneel wordt het beheer van je website een pak makkelijker en gebruiksvriendelijker. Je kan bijzonder eenvoudig je componenten beheren en monitoren.

Het concept is uniek, want het controlepaneel groeit met jou mee! Al onze hostingproducten worden hierbinnen beheerd. Dat betekent dus ook dat wanneer jij groeit en de overstap wil maken naar managed servers of zelfs naar managed clusters, dit steeds binnen 1 omgeving kan!

Enkele use cases

Enkele voorbeelden waar Shared hosting perfect voor geschikt is!

  • Visitekaartjes of static site generators
  • Wordpress of Drupal sites
  • Drupal eCommerce sites met zoekmodule
  • Magento starter sites
  • .NET websites

Jij hebt nog vragen? Wij hebben de antwoorden.

Hoe plaats ik mijn website online?

De meest voor de hand liggende methode is SFTP, niet FTP. Inderdaad, FTP doen wij niet meer aan, dat is uit een vorig decennium. Meer info vind je in volgend artikel.

Voor grotere projecten raden we een gestructureerde aanpak aan waarbij jij vanuit een versiesysteem als Git automatisch de laatste versie van jouw project online zet. Dit noemen we deployen. Ook met deze aanpak kunnen wij je bijstaan!

Hoe kan caching mijn website versnellen?

Caching is het opslaan van veel gebruikte informatie op een snel toegankelijke plek. Dat kan je doen op verschillende niveaus. Het eerste, meest voor de hand liggende niveau is jouw website of applicatie zelf. De resultaten van langdurige taken ga je opslaan in een tijdelijk en snel geheugen. Voorbeelden zijn caching-technieken W3 Total Cache, Memcache, Redis, ...

Daarnaast kan je ook volledige pagina's cachen met bijvoorbeeld Varnish.
In dit artikel vind je een waardevol overzicht van caching-methodes.

Hoe koppel ik een domein aan een website?

Eerst moet je natuurlijk een domeinnaam hebben. Dat kan je op onze pagina over domeinnamen. Daarna ga je een applicatie maken in ons controlepaneel en voeg je eenvoudigweg het domein toe aan de applicatie. Meer werk is er niet

Hoe voorkom ik dat hackers inbreken op mijn website?

Schrijf veilige code! Of als je bestaande software gebruikt, zorg ervoor dat deze steeds uptodate is! Hier vind je waardevolle inzichten over dit onderwerp.