Tech projects

Tech projects laten ons toe om zowel de dromen van de ontwikkelaars, als complexe technologieën, om te zetten in concreet bruikbare toepassingen.

Deze hostingdienst is voornamelijk interessant voor vooruitstrevende agencies, start-ups en developer-georiënteerde organisaties.

 

Wat doen we met tech projects?

Tech projects zijn niet gebouwd vanuit een strak keurslijf. Creativiteit en flexibiliteit laten we maar al te graag toe! Ontdek hieronder enkele voorbeelden. 

Nieuwe technologieën

Developers houden van nieuwe technologieën, dat valt niet te ontkennen. Maar het is niet zonder risico - iets dat op de developers-laptop wel cool lijkt, is niet noodzakelijk geschikt voor jouw toepassing! Het resultaat is gekend: instabiele productieomgevingen, ontsporende cloudkosten, frustraties bij de klanten en ook bij de developers.

Daarom is het van groot belang om de Operations ervaring van Level27 in te zetten. Wij evalueren de technologieën en zetten samen met jou proof of concepts (PoC) op. Deze worden grondig getest en geëvalueerd voordat we ze in productie gebruiken.

Op deze manier maken we de dromen van de developers waar, terwijl we ook de businesscase bewaken. 

Projecten

Level27 is geen interimkantoor. In bepaalde gevallen kan het echter interessant zijn één of meerdere engineers in te zetten op een specifiek project.

We evalueren steeds de huidige situatie en zetten op basis van doordachte analyses een gedetailleerd plan van aanpak op.

Developer

Full stack developers bestaan niet

Er is geen übermensch die frontend & backend kan programmeren, expert is in database en ook nog eens alles van operations weet. Wij zijn expert in Operations, jullie in Development. En zo kunnen we prima samenwerken!

Tech on screen

Evalueer je technologie

Bij nieuwe technologie is niet alles goud wat blinkt. Wij evalueren kritisch de wensen van jouw developers en maken de complexe nieuwe technologie dagelijks bruikbaar voor jouw project.

Meeting

Bewaak je business case

Het is cruciaal dat je je uiteindelijke doelstelling niet uit het oog te verliest. Meestal is dat een werkende applicatie of website voor je klant... iets anders kan natuurlijk ook. 

Welke doelstelling dan ook, Level27 bewaakt jouw business case zodat planning en budget onder controle blijft. En dit zonder je developers te beperken in hun creativiteit.

Voor wie?

Tech projects zijn erg specifiek en zijn maar op enkele doelgroepen van toepassing. Maar natuurlijk, als we nog niet aan jou gedacht hebben, maar je toch een interessant project hebt: laat het ons gerust weten!

Vooruitstrevende agencies

Als modern web agency wil je steeds de cutting edge bewandelen. Jouw developers willen de laatste technologieën proberen, maar je management maakt zich zorgen over de economische haalbaarheid van alles. Wij zoeken het evenwicht en bewaken de business case.

Startups of scaleups

De startup-cultuur zit ingebakken in je organisatie. Je bent dus al begonnen met iets nieuws (cloud, Kubernetes, AWS, ...), maar je bent al eens tegen de muur gelopen, omdat het toch complex is en de kosten snel de pan uit swingen. Wij brengen de nodige expertise binnen en helpen jou deze complexe technologieën om te zetten in de dagelijkse praktijk.

SaaS productbouwers

Je bouwt aan je product. Je developers ademen frontend, backend en database verbeteringen, maar hun kennis over operations heeft zijn grenzen. Onze DevOps Engineers zullen zich probleemloos aan jouw team vervoegen!