Zoek je domeinnaam

Deze domeinnamen zijn gevonden

  Er is een probleem met jouw domein

  Een domeinnaam bij Level27

  Wil je een unieke naam voor je website? Of wil je een eigen e-mailadres voor je bedrijf?
  Reserveer je domeinnaam vandaag nog bij Level27!

  • Makkelijk en snel opgezet
  • Beheer gemakkelijk de instellingen van je domeinnaam
  • Domeinnaam verhuizen? Da’s zo geregeld!
  • Zoveel subdomeinen als je maar wil!
  • Oneindig veel e-mailadressen met jouw professionele naam
  • Een team van experts die voor jou klaarstaan!

  Daarom kies je voor Level27

  Er zijn veel hostingbedrijven. En net daarom is het duidelijk te benadrukken wat ons uniek maakt: we hebben een pragmatische aanpak en doen beter door proactief te werk te gaan.

  Consistent

  Dankzij ons eigen hostingplatform kunnen we steeds dezelfde kwaliteit afleveren in onze oplossingen. Bovendien werken we heel gestructureerd en zijn we ISO-gecertificeerd.

  Betrokken

  Wij willen heel dicht bij de projecten van onze klanten staan, en zijn daardoor heel betrokken bij de goede werking. We go the extra mile.

  Klantgericht

  Niet wij zijn belangrijk, maar jij, onze klant. Jij staat centraal en wij doen elke dag ons uiterste best om al onze klanten op een proactieve manier verder te helpen.

  No bullshit

  Open, eerlijke en directe communicatie. In onze sector is er teveel blabla. Het is makkelijker om dubbel zo zware systemen af te leveren, maar dan kiezen wij liever de moeilijke weg: opleveren wat jij écht nodig hebt.

  Jij hebt nog vragen? Wij hebben de antwoorden.

  Hoe verhuis ik mijn domeinnaam?

  Een domein verhuizen is voor sommige extensies (of tld's) een uitdaging. Je hebt bijna altijd een zogenaamde transfercode nodig. Die transfercode gebruik je dan om de transfer mee te starten. De manier waarop je de transfercode krijgt is verschillend per extensie.

  Hoe kan ik mijn domeinnaam opzeggen?

  De meest eenvoudige manier om een domein op te zeggen is de functie 'Automatisch hernieuwen' uit te schakelen in Mijn controlepaneel. Dan krijg je geen nieuwe factuur en wordt het domein verwijderd op de vervaldatum.

  Hoe lang duurt het om een domeinnaam te registreren?

  Een nieuw domein registreren duurt 5 seconden. Een bestaand domein verhuizen duurt wat langer. ;-)

  Hoe zeg ik een domeinnaam op?

  De meest eenvoudige manier om een domein op te zeggen is de functie 'Automatisch hernieuwen' uit te schakelen in Mijn controlepaneel. Je ontvangt geen nieuwe facturen meer en het domein wordt verwijderd op de vervaldatum. 

  Level27 is ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd.

  Ga meteen van start

  Probeer ons innovatief controlepaneel eens uit en ontdek de talrijke mogelijkheden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer uitleg!