Webhosting

Heb je nood aan hosting voor een website of applicatie? Start dan met één van onze hostingdiensten. We hebben een oplossing voor iedereen die een website online wil krijgen: van klein tot groot. Wat je hiervan mag verwachten:

  • Eén manier van werken voor elk type website

  • Steeds stabiel én performant

  • Technologisch sterk en up-to-date

Meeting outside

Hoe realiseren we de ideale hosting voor jou?

Natuurlijk komt uptime first, dat is de basis van alles. We nemen jouw zorgen in handen en staan 24/7 voor je klaar. Als je hulp nodig hebt, zorgen wij voor een extra paar handen. Zelfs op locatie indien gewenst!  

Kortom: wij zorgen niet alleen voor een stabiele hosting, maar doen nét dat tikkeltje extra om alle operationele uitdagingen samen met jou aan te pakken.

Meeting Level27

Wat is onze visie over webhosting?

Met onze hostingoplossingen willen we een technologische revolutie teweegbrengen. Dit doen we door weg te blijven van oubollige software als Plesk of Cpanel en vernieuwende technologie zoals Docker of Kubernetes te omarmen in onze oplossingen. Door hierin te innoveren willen we meer beweging brengen in een stilstaande Belgische markt.

Het is ook belangrijk dat onze oplossingen kunnen meegroeien met de klant. Een klant die start met een basis Shared Hosting pakket, kan eenvoudig doorgroeien naar een eigen Managed Server en van daaruit verder upscalen naar een Fully Managed Cluster. Dit doen we eenvoudigweg door hostingoplossingen te automatiseren en standaardiseren qua technologie stack. Hierdoor zijn we ook consistent in onze opleveringen.

We beperken ons niet tot de klassieke LAMP stack. We verkiezen om samen met onze klanten te bepalen wat hij nodig heeft en daarvoor de gepaste oplossing te voorzien. Daarbij is er ook geen vendor lock-in. Het ene moment is een Amazon AWS oplossing geschikt, het ander moment misschien niet meer. Daarom is het ieder ogenblik mogelijk over te schakelen op een andere infrastructuur.

Level27 ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd.

Ontdek ons innovatief Controlpaneel!

Maak alvast kennis met het controlepaneel via de video hieronder. Neem vrijblijvend contact op bij verdere vragen!