Shared hosting

Een kleinere website die niet veel brandbreedte vereist? Stel dan zelf een shared hosting pakket samen, volledig op maat. Voordelig en eenvoudig! Level27 helpt je hier graag mee verder.

Wat is Shared hosting?

Shared hosting is hosting in zijn meest pure vorm. Je deelt hierbij een webserver met andere websites en applicaties, waardoor het ideaal is voor kleinere websites. 

Shared hosting bij Level27

Level27 waakt erover dat alle websites en applicaties op één webserver online gehouden worden. Waar je nog op mag rekenen wanneer je kiest voor Shared hosting bij Level27:

  • Lage kosten
  • Flexibel
  • Weinig tot geen onderhoud
  • De componenten binnen je pakket kies je (bij ons) volledig zelf
  • Eenvoudig beheer van je hosting via ons controlepaneel

Shared hosting bij Level27

Onze Shared hosting diensten zijn iets geavanceerder. Je stelt je 'pakket' volledig zelf samen, op basis van jouw noden. Het beheer neem je ook zelf in handen, of je legt het bij ons. Dan spreken we van een managed server

Shared hosting

We voorzien een opslagruimte voor je website die via een bepaalde technologie tot leven komt. Uiteraard bieden we alle mogelijke technologieën aan. Linux met PHP, Ruby, Java, Nodejs, ... Of Windows met .net of een specifieke CMS.

Alle mogelijke websiteproducten kunnen bij ons gehost worden via Shared hosting.

Managed Shared hosting

Het woord managed zal je vaker tegenkomen op onze website. Managed wil zeggen dat wij meer doen dan gewoon servers online te houden.

Onze betrokkenheid gaat verder dan dat: elke website is belangrijk. Dat betekent dat ook bij shared hosting onze geavanceerde diensten beschikbaar zijn.

Nood aan assistentie om je website online te zetten? Of hulp nodig om je applicatie sneller te maken? Bij Level27 kan je met al je vragen terecht!

Ontdek meer over Managed servers 

Ga meteen van start

Ga meteen aan de slag met je Shared hosting pakket door verder te gaan naar ons controlepaneel. Maak een account aan en stel onmiddellijk je pakket samen!

Peter

Geen typische pakketten

Bij ons vind je geen traditionele hostingpakketten meer, dat is een concept uit het verleden. Die pakketten zijn vooral interessant voor de hostingleverancier maar niet voor de klant. 

Wij geloven hier niet meer in! Bij ons stel je zelf je applicatie samen op basis van de componenten die je nodig hebt. Niet meer, niet minder.

Benne

Flexibel en klaar voor jouw groei

Met ons nieuwste controlepaneel wordt het beheer van je website een pak makkelijker en gebruiksvriendelijker. Je kan bijzonder eenvoudig je componenten beheren en monitoren.

Dit concept is uniek, want het controlepaneel groeit met jou mee! Er is immers slechts 1 systeem dat gebruikt wordt voor al onze hostingproducten. Dus als jij groeit en later de overstap maakt naar managed servers of zelfs managed clusters, kan je dit steeds binnen 1 omgeving!

Enkele use cases

Enkele voorbeelden waar Shared hosting perfect voor geschikt is!

  • Visitekaartjes of static site generators
  • Wordpress of Drupal sites
  • Drupal eCommerce sites met zoekmodule
  • Magento starter sites
  • .NET websites

Jij hebt nog vragen? Wij hebben de antwoorden.

Hoe plaats ik mijn website online?

De meest voor de hand liggende methode is SFTP, niet FTP. Inderdaad, FTP doen wij niet meer aan, dat is uit een vorig decennium. Meer info vind je in volgend artikel.

Voor grotere projecten raden we een gestructureerde aanpak aan waarbij jij vanuit een versiesysteem als Git automatisch de laatste versie van jouw project online zet. Dit noemen we deployen. Ook met deze aanpak kunnen wij je bijstaan!

Hoe kan caching mijn website versnellen?

Caching is het opslaan van veel gebruikte informatie op een snel toegankelijke plek. Dat kan je doen op verschillende niveaus. Het eerste, meest voor de hand liggende niveau is jouw website of applicatie zelf. De resultaten van langdurige taken ga je opslaan in een tijdelijk en snel geheugen. Voorbeelden zijn caching-technieken W3 Total Cache, Memcache, Redis, ...

Daarnaast kan je ook volledige pagina's cachen met bijvoorbeeld Varnish.
In dit artikel vind je een waardevol overzicht van caching-methodes.

Hoe koppel ik een domein aan een website?

Eerst moet je natuurlijk een domeinnaam hebben. Dat kan je op onze pagina over domeinnamen. Daarna ga je een applicatie maken in ons controlepaneel en voeg je eenvoudigweg het domein toe aan de applicatie. Meer werk is er niet

Hoe voorkom ik dat hackers inbreken op mijn website?

Schrijf veilige code! Of als je bestaande software gebruikt, zorg ervoor dat deze steeds uptodate is! Hier vind je waardevolle inzichten over dit onderwerp.

Level27 ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd.

Stel je Shared Hosting pakket samen!

Schakel hier en nu eenvoudig over op Shared hosting! Klik verder voor meer info.