We vliegen 2020 in!

    Dieter
    by Dieter D'haese
Team Level27

Januari 2020: onze blik is naar de toekomst gericht. We hebben weer nieuwe doelen en ambities en willen alles naar een hoger operationeel niveau tillen. Toch willen we ook nog graag het voorbije jaar overzien... De tijd vliegt, dat staat zo vast als een huis. Maar wat een fantastisch jaar was 2019! 

2019 was onvergetelijk

Rebranding

2019 was het jaar waarin we enkele concrete doelen uitschreven, die gericht waren op het verhogen van de naamsbekendheid van Level27. We timmerden aan onze nieuwe branding, dat in november mooi uitgelicht werd in onze gloednieuwe site. De reacties waren en zijn alvast lovend! Niet alleen omdat het visueel erg aanspreekt, maar ook omdat er duidelijker wordt beschreven wat wij nu precies voor jullie kunnen betekenen. 

Een verdere groei

Daarnaast werd 2019 ook gekenmerkt door onze groei. In maart startte onze nieuwe collega, Michael, die samen met Dieter Level27 mee zou vertegenwoordigen. Dat werd zeker tijd, want verspreid over heel Vlaanderen, vinden steeds meer en meer bedrijven de weg naar onze hostingdiensten op maat. Ook onze klantenportefeuille kende een groei: we kregen er een aantal boeiende klanten bij, zoals de Lens Group, Duo (Brugge) en Impermo. 

In de prijzen vallen

Verder heeft ook de Deloitte's Fast50 een blijvende indruk op ons achtergelaten. Voor deze wedstrijd werden we genomineerd als één van de 50 snelst groeiende tech bedrijven van België. Met volle trots waren we in december dan ook aanwezig op deze uitreiking. We eindigden niet alleen op een verdienstelijke 31ste plaats (199% omzetstijging), maar we wonnen er ook de award in de sector CommunicationsEen overwinning waar we erg trots op zijn!

Deloitte Fast50 Award

 

2020, een beloftevol jaar!

Blijvende focus

De focus bij Level27 ligt nog altijd op een kwalitatieve dienstverlening op gebied van hosting. Dat is onze core business en zal ook zo blijven. Ook hebben onze gepassioneerde werknemers de projecten van klanten en partners weer geknald, wat ons erg trots maakt!

Deze weg willen we verder blijven bewandelen. We zijn dan ook nog continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden qua samenwerkingen. Van Limburg tot West-Vlaanderen én van webbouwer tot kmo. Voor iedereen bieden wij wat wils! Vooral door onze nieuwe luiken, Tech projects (Kubernetes, Docker, AWS…) en Enterprise management, kunnen wij een nog groter palet aan diensten aanbieden.

Vooruitzichten voor 2020

2020 belooft weer een mooi jaar te worden voor Level27. We zijn ervan overtuigd dat, met behulp van onze rebranding, onze naamsbekendheid verder zal verhogen. Aangevuld met onze unieke aanpak in Tech projects, zijn we ondertussen een gevestigde waarde geworden in het Belgische hostinglandschap

Wij komen naar je toe!

Beurzen Level27

We hebben ook weer heel wat events voor de boeg. Om te beginnen zullen we op 24 en 25 januari te vinden zijn op de PHP Benelux (Antwerpen) en eind maart op Wordcamp (ook Antwerpen). Hier zullen we meer uitleg geven over onze diensten, cases en manier van aanpak. Breng ons dus zeker een bezoekje!

Mede-nerds gezocht

Mede-nerds

Zoals je misschien al hebt gespot op onze social kanalen, zijn we weer op zoek naar extra profielen om ons team te komen versterken. Zo zouden we graag een Operations Engineer en (ervaren) DevOps Engineer aannemen. Ben jij de geknipte persoon voor één van deze functies? Of ken je iemand? Laat het ons zeker weten. We staan te popelen om ons team verder uit te breiden. ;-)  

Volg ons verder op de voet op Social

Het is wel duidelijk - we zitten allesbehalve stil. Ook op social niet! Daar komen we geregeld met informatieve, handige (en soms ludieke) posts om jullie mee te nemen in ons verhaal. Volg jij ons al op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn? Super!

Stel je vraag!

Wil je meer weten over hosting (en alles daarbuiten)? Spreek ons dan gerust aan, zodat wij jou kunnen vertellen wat jij moet weten. Ben je in Bilzen? Spring dan gerust binnen. We verwelkomen je graag met een glimlach en een heerlijke kop koffie! ;-) 

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via