Trotse partner van DrupalCamp 2018

  Binnenkort is het weer Drupalcamp! Een event waarbij drupalliefhebbers bij elkaar komen en bijleren. Wij zullen hier voor de eerst als Platinum Sponsor aanwezig zijn. Lees hier waarom we maar al te graag dit event sponsoren.

  Drupalcamp 2018

  Op 23 en 24 november vindt in Gent Drupalcamp plaats, een event georganiseerd door Drupal liefhebbers in België. Het doel van dit event is om Drupal liefhebbers met elkaar in contact te brengen, dit door interessante sessies te houden en verschillende standhouders hun expertise aan de man te laten brengen.

  Waarom we met Drupal werken

  Veel van onze partners zijn agencies waarin verschillende personen in groep aan een Drupal oplossing werken. Wil je iemand enkel basis-, of juist ongelimiteerde toegang geven: Drupal laat je niet alleen toe om per type medewerker een profiel aan te maken met aanpasbare gebruikersrechten, maar voorziet ook de mogelijkheid om samen aan dezelfde content te werken. Zo kan je via gebruikersrollen en workflows zelf bepalen wanneer nieuwe inhoud gepubliceerd kan worden, wie eindverantwoordelijke is en welke stappen er moeten gevolgd worden alvorens een stukje content op de live website verschijnt.

  Drupal is meer dan een CMS

  Het mooie aan het open-source karakter van Drupal is dat er wereldwijd duizenden vrijwilligers zijn die zich voortdurend bezighouden met de uitbreiding en verbetering van Drupal. Dat betekent dat er voor bijna elke vraag of probleem een oplossing wordt voorzien door de community, vaak onder de vorm van gratis plug-ins of modules die extra functionaliteiten toevoegen aan de basis van Drupal. We mogen terecht trots zijn op onze landgenoot, Dries Buytaert, die Drupal in 2001 lanceerde. Wereldwijd werden onder meer de websites van het Witte Huis, Amnesty International, The Weather Channel, Tesla en The Beatles gemaakt in Drupal.

  "Het mooie aan het open-source karakter van Drupal is dat er wereldwijd duizenden vrijwilligers zijn die zich voortdurend bezighouden met de uitbreiding en verbetering van Drupal."

  Dieter D'Haese, Sales Manager bij Level27.

  Wij dragen ons steentje bij in deze community

  Ook wij willen ons steentje bijdragen aan dit bijzonder inspirerend evenement. Wij hosten al jarenlang enkele honderden Drupal sites en willen onze expertise graag uitdragen naar agencies en webbouwers die Drupal-minded zijn. Om die reden besloten we om actief een bijdrage te leveren, niet alleen op financieel vlak, maar vooral om enkele vernieuwende inzichten te brengen en best practices te delen. We zien elkaar op 23 en 24 november in Gent - jij komt toch ook ;-)?

  "Wij hosten al jarenlang enkele honderden Drupal sites en willen onze expertise graag uitdragen naar agencies en webbouwers die Drupal-minded zijn."

  Dieter D'Haese, Sales Manager bij Level27.

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via