Stagiair Thomas

  Sinds een kleine maand hebben we 2 extra (tijdelijke) werkkrachten op kantoor: stagiairs Thomas en Nick. Wij wouden graag het één en het ander te weten komen over hen... En jullie wellicht ook ;). Lees hieronder Thomas zijn Q&A!

  Wat was je eerste indruk toen je bij Level27 toekwam? 

  Voor de aanvang van de stage maakte ik me wat zorgen, je komt uiteindelijk toch in de echte bedrijfswereld terecht. Vanaf de eerste dag verdwenen deze zorgen als sneeuw voor de zon, dit omdat er binnen Level27 een zeer leuke en ontspannen sfeer heerst. Het werken binnen Level27 is gewoon zeer aangenaam, zo word je steeds met een lach verwelkomd door je collega’s en dit zorgt ervoor dat je je ook meteen welkom voelt.
   

  Waarom wilde je graag bij Level27 stage komen volgen?

  Level27 is een relatief klein bedrijf, dit zorgt ervoor dat er een persoonlijkere band is, in tegenstelling tot grotere bedrijven. De stage opdracht draait ook rond automatiseren, wat me erg aansprak, omdat in mijn ogen automatisatie onmisbaar is geworden.

  De stage bij Level27 gaat ook verder dan bij andere bedrijven, zo krijg ik de kans om echt mee te werken binnen Level27 met de dagdagelijkse activiteiten.
   

  Zijn er specifieke zaken waar je graag over wil bijleren?

  Zoals ik eerder al heb aangehaald ben ik van mening dat automatisatie onmisbaar is geworden in het dagdagelijkse leven. Het spreekt dus voor zich dat ik me hierin verder zou willen verdiepen. Daarnaast wil ik ook graag ontdekken hoe alles er precies aan toe gaat in een webhostingbedrijf.
   

  Heb je nog hobby’s?

  In mijn vrije tijd ben ik zeer gepassioneerd over het hebben van een gezonde levensstijl, natuurlijk hoort hier fitness ook bij . Ik heb ook een lange tijd aan thaibox gedaan, maar door omstandigheden viel dit niet meer te combineren met mijn dagdagelijkse leven. Tegenwoordig is de combinatie van stage, schooltaken, vrije tijd én hobby’s erg moeilijk.
   

  "Vanaf de eerste dag verdwenen deze zorgen als sneeuw voor de zon, dit omdat er binnen Level27 een zeer leuke en ontspannen sfeer heerst."


  Wat maakt jouw dag meteen goed?

  Een vriendelijk gebaar uit onverwachte hoek kan je dag soms helemaal veranderen. Leuke vooruitzichten kunnen natuurlijk ook al je dag maken.
   

  Waar kom je helemaal van tot rust?

  Naar de fitness gaan: oortjes in en trainen, even afgezonderd van de wereld! Natuurlijk kan ik ook heel hard genieten van een avondje Netflix. En believe it or not, ik kom ook helemaal rot rust van een dagje wellness :D.
   

  Heb je een lievelingskleur?

  Ik ben opgegroeid vlak naast een bos, waardoor ik veel tijd van mijn jeugd spelend in de natuur heb doorgebracht. Door deze herinneringen is het voor mij vanzelfsprekend hier "groen" op te antwoorden.
   

  Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

  Sinds ik Chinese gerechten heb leren kennen kan je me alleen daar nog mee gelukkig maken, met uitzondering van frietjes dan!
   

  Hond of kat?

  Sowieso een hond. Ik heb thuis altijd honden gehad en dit zorgt ervoor dat ik altijd een hondenmens zal blijven.
   

  Ochtendmens of nachtuil?

  Ik ben van nature uit zeer snel afgeleid waardoor mijn concentratie niet altijd even perfect is. Daarom voel ik me ook meer in mijn element tijdens de nacht omdat je dan veel meer rust vindt.
   

  Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie?

  Ik ben een persoon die kan genieten van zowel een lekker luie zomervakantie als van een avontuurlijk reis. Zo staat er binnenkort een reis naar Noorwegen op de planning samen met mijn vriendin, waarbij het niet de bedoeling is aan het zwembad te gaan liggen?.
   

  Heb je concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

  In de professionele wereld heb ik momenteel als doel om een leuke en uitdagende job te vinden waar er genoeg doorgroeimogelijkheden zijn. Ook droom ik er stiekem van om ooit iets op de markt te brengen dat het leven van de mens kan vereenvoudigen. Mijn persoonlijk doel is dan weer om me terug te gaan focussen op een gezonde levensstijl.
   

  Wil je zelf nog iets toevoegen?

  Ik wil in het bijzonder Level27 bedanken omdat ze mij de kans hebben gegeven hier stage te komen lopen. Ook wil ik hen alvast bedanken voor de extra kennis die ze me de komende maanden gaan bijbrengen.

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via