Stagiair Nick

  Van onze stagiair Thomas weet je ondertussen al waarom hij bij Level27 stage wou komen doen (en wat zijn lievelingsgerecht is). Nu zouden we graag Nick willen voorstellen! Wij denken dat hij wel goede vriendjes kan worden met Thomas, niet? :)

   

  Wat was je eerste indruk toen je bij Level27 toekwam?

  Het bedrijf zag er op het eerste gezicht heel gezellig uit: een compact kantoor waar iedereen bij elkaar zit. Als ik het moet samenvatten in een zin zeg ik “Klein maar fijn!”

   

  Waarom wilde je graag bij Level27 stage komen volgen?

  In eerste instantie zocht ik een bedrijf dat niet te groot was, omdat de communicatie dan meestal persoonlijker verloopt. Op die manier kan je een mooie band smeden met iedereen in het bedrijf.

   

  Zijn er specifieke zaken waar je graag over wil bijleren?

  Ik wil vooral het bedrijfsleven opsnuiven en hieruit bijleren. Door met échte data om te gaan krijg je ook een betere kijk op bepaalde aspecten en hoe deze aangepakt moeten worden.

   

  Heb je nog hobby’s?

  In mijn vrije tijd speel ik volleybal op vrij hoog niveau. Dit is voor mij een belangrijke uitlaatklep om al het schoolwerk even te kunnen vergeten. Voor de rest ga ik ook eens graag naar de fitness, als ik nog tijd over heb. ;)

   

  "Ik wil vooral het bedrijfsleven opsnuiven en hieruit bijleren. Door met échte data om te gaan krijg je ook een betere kijk op bepaalde aspecten en hoe deze aangepakt moeten worden."


  Wat maakt jouw dag meteen goed?

  Als ik niet te vroeg aan mijn dag moet beginnen en kan uitslapen, dan begin ik sowieso met een betere en positievere mentaliteit aan mijn werk.
   

  Waar kom je helemaal van tot rust?

  Als ik me zo nu en dan eens kan afzonderen van alles en iedereen, met een koptelefoon op en muziek in de oren ben ik een gelukkig persoon.
   

  Heb je een lievelingskleur?

  Niet speciaal, dit hangt meestal af van tijd tot tijd. Vandaag hou ik van blauw, maar wie weet wat het morgen is?
   

  Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

  Zonder twijfel met een Durum kebab.
   

  Hond of kat?

  Ondanks dat ik thuis 2 katten heb, zou ik toch op elk moment opteren voor een hond. Met deze dieren heb je meer interactie en kan je bijvoorbeeld eens samen gaan lopen.
   

  Ochtendmens of nachtuil?

  Nachtuil, in de ochtend functioneer ik minder goed omdat ik dan nog half slaap. Tegen de late namiddag kan ik al wat zwaardere taken aan.
   

  Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie?

  Amerika! Ik heb een grote voorliefde voor Engelstalige landen en grote steden. Voor mij hoeft dit niet persé samen met iemand te zijn, maar als er iemand in mijn vriendenkring hier hetzelfde over denkt, zal ik geen nee zeggen!
   

  Heb je concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

  Voornamelijk wil ik een goede carrière neerzetten waarin ik grote mogelijkheden heb om door te kunnen groeien. Een uitdaging zal ik dan ook niet uit de weg gaan!
   

  Wil je zelf nog iets toevoegen?

  Een welgemeend bedankje aan Level27 voor de kansen die ik krijg als stagiair en om een meerwaarde te mogen bieden

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via