Reseller hosting bij Level27

  Reseller Hosting

  Waarom is het interessant om reseller te worden bij Level27? We vertellen je er alles over in dit blogbericht.

  Een mooie groei

  Level27 heeft sinds 2016 een mooie groei waargemaakt en het is dan ook onze ambitie deze lijn verder door te trekken. Deze groei is onder andere dankzij de trouw van onze klanten verwezenlijkt, die in veel gevallen reseller van Level27 zijn geworden. In dit blogartikel leggen we uit waarom het interessant is om reseller te worden van Level27.

  De standaard hostingpakketten

  Wanneer je bij ons een hosting pakket wilt bestellen, kan je kiezen voor een shared pakket, waarbij je website (of die van je eindklant) geplaatst wordt in een omgeving met websites of applicaties van andere klanten. Deze optie is ideaal wanneer je zelf je website maakt of het aantal sites beperkt houdt tot een tiental. Indien je meer sites wilt hosten, kan dit op een geprivatiseerde omgeving (VPS) die enkel voor jou gereserveerd is. Daarop kan enkel jij projecten deployen, bv. websites voor jouw klanten.

  Waarom reseller worden?

  Meerdere websites hosten

  Er zijn diverse redenen om reseller te worden bij Level27, in plaats van één van onze standaard hostingpakketten. Reseller hosting is interessant voor mensen die meerdere websites willen hosten. Zo worden reseller hostingpakketten veel afgesloten door ondernemers met meerdere websites op hun eigen naam, maar ook door ondernemers die websites opzetten voor hun klanten.

  Goedkoper

  Over het algemeen is reseller hosting ook goedkoper als je meerdere websites wil hosten. Heb je bijvoorbeeld een tiental websites en kies je voor alle websites voor een shared hosting pakket, dan betaal je iedere maand één bepaald bedrag voor hosting. Neem je daarentegen één reseller hostingpakket voor alle websites, dan komt dit bijna altijd goedkoper uit. Bovendien kan je je eigen omgeving makkelijker beheren en krijg je een beter overzicht in ons controlepaneel. Dit omdat de pakketten op 1 omgeving staan, en je niet voor elke site opnieuw moet inloggen.

  Gemakkelijk hosting verkopen aan eindklanten

  Tot slot kun je met een reseller hostingpakket van Level27 gemakkelijk hosting verkopen aan je eigen eindklanten. Heb je een nieuwe klant die hosting af wil nemen, dan maak je gewoon een nieuwe gebruiker aan in jouw hosting omgeving. Heb je geen reseller hosting, dan moet je voor iedere klant een eigen hostingpakket afsluiten.

  Interesse?

  Heb je interesse of heb je nog vragen over onze reseller diensten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je er graag verder mee!

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via