Recap Drupalcamp 2018

  Level27 op Drupalcamp 2018

  Enkele dagen later blikken we terug op Drupalcamp 2018. Het was onze eerste keer als Platinum sponsor op Drupalcamp. Spannend! Lees meer over onze ervaring in dit blogartikel.

  Afgelopen weekend namen we als Platinum sponsor deel aan Drupalcamp 2018, te Gent. Zoals jullie ondertussen weten (zo niet, lees hier onze aankondiging), is Drupalcamp een 2-daagse, georganiseerd door Drupal liefhebbers. Tijdens deze 2 dagen worden allerlei interessante sessies over Drupal georganiseerd.

  Sponsor Drupalcamp, doen of niet?

  “Of Level27 geen sponsor wilde worden van Drupalcamp?” vroeg één van de organisators (en goede partner) ons enkele maanden geleden. Ervaring met sponsoring hadden we nog niet, we hadden evenmin ergens op een beurs gestaan. Voor ons was het nog een onbekend pad. “Wat mogen we van Drupalcamp verwachten? Staan wij daar wel op de juiste plaats? In welke mate kunnen we de vruchten plukken van onze aanwezigheid in Gent?”

  We gingen ervoor en namen het hoofdsponsorschap op, samen met Ausy (ook een partner van ons). De voorbereiding voor de beurs, langs onze kant, liet niet lang op zich wachten. En voordat we er ons van bewust waren, was het al zover: Drupalcamp 2018 kon van start gaan.

  Dag 1 DrupalCamp

  Vrijdagochtend, Level27 staat paraat aan de nieuwe beursstand, die zeker wel in de smaak valt. Een beetje zenuwachtig, dat zijn we wel. Want uiteindelijk sta je toch in de spotlights en wil je een goed figuur slaan. De gasten komen vanaf 8u15 hun ontbijt en kopje koffie nuttigen. Samen met andere developers, zaakvoerders en liefhebbers kunnen ze zien dat wij er als stabiele partner staan om iedereen te verwelkomen. Op een bepaald moment valt onze beurswand om. Oeps. Geen paniek, we zorgen er onmiddellijk voor dat deze weer staat, zo lossen wij situaties op. Die gebeurtenis is slechts een voetnoot tijdens deze 2-daagse. 

  We wekken heel wat interesse op en leggen veel contacten. Tijdens deze gesprekken wordt er bevestigd wat we altijd al dachten: we zijn een bepaalde weg ingeslagen met een aanpak die loont bij veel liefhebbers, en daar willen we verder op blijven werken.

  Maak kennis met Level27

  Dag 2 DrupalCamp

  Ook op zaterdag verwelkomen we heel wat gasten op onze stand. Met ons team laten we niet na om ook een woordje uit te wisselen met de andere standhouders, waaronder ook de mensen van Combell, onze concullega, waarmee we even een ludieke dartsgame spelen. Moet kunnen, concurrenten onder elkaar! Strategieën zullen we niet uitwisselen maar van gedachten wisselen - waarom niet?

  The day(s) after

  Maandagochtend genieten we nog even na, maar analyseren we ook tegelijk hoe het weekend verlopen is. Het eerste gevoel is goed: we hebben ons best gedaan, het team stond paraat en we hebben heel wat bezoekers toch wat bijgeleerd. Op naar het volgende event!

  Drupalcamp 2018

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via