Onze Office Manager, Jilly

  Sinds kort hebben we een Office Manager aan onze zijde, die instaat voor het reilen en zeilen van ons kantoor. We laten haar, Jilly, nu aan het woord!

  Wat was je eerste indruk toen je bij Level27 toekwam?

  Supertof! Een modern bedrijf dat helemaal mee is met de tijd, een goede sfeer hoog in het vaandel draagt en tegelijkertijd sterk inzet op professionaliteit.

  Waarom wilde je graag bij Level27 komen werken?

  Na bij enkele grotere bedrijven gewerkt te hebben, zag ik het helemaal zitten om aan de slag te gaan bij een kleinere KMO met grote aandacht voor persoonlijke doelen, collegialiteit en open, duidelijke communicatie.

  "Na bij enkele grotere bedrijven gewerkt te hebben, zag ik het helemaal zitten om aan de slag te gaan bij een kleinere KMO met grote aandacht voor persoonlijke doelen, collegialiteit en open, duidelijke communicatie."

  Jilly

  Zijn er specifieke zaken waar je graag over wil bijleren?

  Naast het uitbouwen van mijn administratieve en organisatorische skills, zou ik me op termijn ook graag meer toeleggen op communicatie en marketing. Daarnaast kijk ik ernaar uit om meer te weten te komen over waar mijn IT-collega’s zich eigenlijk de hele dag mee bezig houden.

  Heb je nog hobby’s?

  Ik speel handbal sinds 1999, en verdedig momenteel het doel van Handbal Achilles Bocholt. Daarnaast hou ik van festivals, concerten, reizen en ‘hengen’ met mijn vrienden :)

  Wat maakt jouw dag meteen goed?

  Het gevoel dat een dag nuttig geweest is, gaande van goede prestaties op het werk tot leuke dingen doen met vrienden of familie.

  Waar kom je helemaal van tot rust?

  Niet veel, want ik heb graag weinig rust. Maar zet me af en toe eens op een verlaten strand of in frisse berglucht met een geweldig uitzicht, en dan hou ik misschien mijn mond wel eens een keer.

  Heb je een lievelingskleur?

  Rood.

  Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

  Frietje stoofvlees (en mayonaise), op en top Belgisch!

  Hond of kat?

  Doggo, no doubt.

  Ochtendmens of nachtuil?

  Ochtendmens, al kan dat in het weekend soms eerder het einde als het begin van de dag zijn.

  Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie?

  Alle nationale parken op het Amerikaanse continent, met mijn vriend. Of de ‘Peaks of the Balkans’-trail, 190 kilometer doorheen de Albanese Alpen in Montenegro, Kosovo en Albanië. Maar dan heb ik iets meer verlof en iets meer vliegtuigen nodig.

  Heb je concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

  Professioneel? Zoveel mogelijk leren en zoveel mogelijk te weten komen, om zo misschien wel ooit helemaal mijn eigen ding te kunnen doen. Persoonlijk zou ik over een jaar toch graag mijn eigen huisje (en hondje!) willen kopen.

  Wil je zelf nog iets toevoegen?>

  Ik wil graag heel Level27 bedanken voor deze nieuwe professionele uitdaging, die ik met heel veel enthousiasme tegemoet ga!

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via