Onze nieuwe jobstudent, Jasper

  Jobstudent_Level27_Jasper

  Zoals jullie weten zijn we op zoek naar jobstudenten om ons team tijdelijk te versterken! De zoektocht heeft duidelijk zijn vruchten (deels) afgeworpen, want Jasper heeft zich afgelopen week aangesloten bij het Level27-team als jobstudent. Ontdek meer over Jasper via de vragenlijst hieronder. Veel leesplezier!

  1. Wat was je eerste indruk toen je bij Level27 toekwam?

  Mijn eerste indruk was dat Level27 een jong en modern bedrijf is. Zowel qua infrastructuur (het gebouw zelf, de werkruimte, de schermen,...) als qua werknemers. Daarnaast wordt er ook op een frisse en flexibele manier gewerkt.

  2. Waarom wilde je graag bij Level27 stage komen volgen?

  Ik hoopte eerst en vooral om wat meer in de richting van mijn diploma en huidige studies te gaan werken. Mijn vorige studentenjobs hadden weinig raakvlakken met mijn studierichting. Het leek mij natuurlijk ook zeer interessant om in een jong bedrijf te mogen bijleren over hoe er vandaag de dag gewerkt wordt (in deze sector).

  3. Zijn er specifieke zaken waar je graag over wil bijleren?

  Ik wil vooral ervaren hoe het is om in een echt teamverband te werken en bij te dragen aan de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Bij vorige stages of studentenjobs werd mij vooral 1 taak/doel opgelegd, waar ik alleen of met een collega aan werkte. Maar met een groter team aan iets samenwerken, heb ik nog niet gedaan.

  4. Heb je nog hobby’s?

  In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met auto’s. Dit is al van jongs af aan een passie van mij. Alles van mechaniek, tot roadtrips, tot autosalons, … boeit mij enorm!

  5. Wat maakt jouw dag meteen goed?

  De gordijnen openen en ontdekken dat het goed weer is!

  6. Waar kom je helemaal van tot rust?

  Een ritje met de auto.

  7. Heb je een lievelingskleur?

  Ja, rood.

  8. Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

  Spaghetti.

  9. Hond of kat?

  Hond.

  10. Ochtendmens of nachtuil?

  Nachtuil.

  11. Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie?

  Miami, met mijn vriendin en enkele vrienden!

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via