Onze nieuwe collega Virginie

  Virginie

  Sinds augustus hebben we een nieuwe (vrouwelijke) collega in ons midden, en we zijn wel eens benieuwd wat ze er nu eigenlijk van vindt. Jullie ook? We hebben haar enkele interessante vraagjes gesteld…

   

  Hoelang werk je hier al en wat vind je er tot nu toe van?

  Op papier nog niet lang, maar de manier waarop ik hier ben opgevangen heeft ervoor gezorgd dat het voelt alsof ik al jaren deel uitmaak van het team, hoe cliché dat ook mag klinken!
  Op 7 augustus ben ik gestart en op die paar maanden tijd heb ik al enorm veel mogen leren en vooral mogen doen. De vrijheid die we hier krijgen en de no bullshit mentaliteit is echt uniek en iets dat ik op vorige plaatsen enorm heb gemist.

   

  En valt dat mee tussen al die mannelijke collega’s?

  Tijdens mijn studies Toegepaste Informatica wist ik waaraan ik begon, maar eerlijk is eerlijk: het is niet altijd even gemakkelijk! Gelukkig komt die grote mond toch nog van pas en weet ik weerwind te bieden, want het is soms wel nodig. Maar we kunnen het goed met elkaar vinden, als iets ons niet aanstaat dan kunnen we dat gewoon zeggen. Zalig om niet rond de pot te moeten draaien!

   

  Heb je daarbuiten nog tijd voor hobby’s, zo ja, welke?

  Gelukkig ben ik van nature praktisch ingesteld want anders zou het een ramp zijn om alles voor mekaar te krijgen: 2x per week Infraligne, 1x per week naar de salsales, 1x per week bokszaktraining en om de 2 weken vrijwilligerswerk in de bibliotheek (voorlezen en knutselen met kindjes). Daarnaast heb ik een modellencontract bij ETM en doe ik regelmatig fotoshoots en modeshows.

   

  Wat maakt jouw dag goed?

  Een lief woordje of gebaar, vooral uit onverwachte hoek, kan een dag helemaal doen omslaan. 

   

  Heb jij een raar of grappig karaktereigenschap?

  Unicorn-believer.

   

  Krijg jij over een bepaald karaktereigenschap veel complimentjes?

  Dat ik heel zorgzaam ben en niks mij teveel is, alles is altijd uit liefde gedaan.

   

  Waar kom je helemaal van tot rust?

  Een stevige wandeling of lange fietstocht, liefst van alles in de bergen en met wat goede muziek in oren! En moet het dichterbij: een ontspannende algenpakking of tranquility massage.

   

  Wat is jouw lievelingskleur?

  Nee, toch geen roze… Geef mij maar rood, kleur van vurigheid, passie en liefde!

   

  Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

  Aaaaah dan moet ik toch terug naar mijn Poolse roots keren: een lekker gebraadje met Kluski… #instanthappiness #memories

   

  Hond of kat?

  Sowieso katten, of moet ik zeggen hond omdat ik mijn Maine Coon katten heb leren zitten en pootjes geven?

   

  Ochtendmens of nachtuil?

  Ja daar komt de rare Virginie weer boven: tussen 4u ‘s nachts en 11u ‘s morgens functioneer ik toch nog altijd het beste en krijg ik het meeste gedaan. Zullen we het dan op ochtendmensen houden? #virginieissomsraar

   

  Als je nu op het vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe en met wie?

  Lapland en het zien van het noorderlicht was toch wel een toppunt en liefst van alles zou ik nog iets verder gaan: Ijsland. Met wie? Mijn allerbeste vriendin Tara want we zien elkaar niet meer veel en zij verdient het om eventjes weg te zijn!

   

  Heb jij concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

  Qua werk heb ik ondertussen op korte tijd al een doel kunnen bereiken en dat is de kans die ik bij Level27 heb gekregen maar de ambitie en kriebels om mijn eigen bedrijf te starten zijn nog steeds aanwezig! Qua persoonlijke doelen lijkt het mij immens om de Mont Ventoux toch een keertje met de fiets te beklimmen.

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via