Nieuwe DevOps Engineer, Benne

  DevOps Engineer Benne

  Ook onze DevOps Engineer is net van start gegaan. Nog als jonge knaap start hij nu aan zijn tweede uitdaging als IT'er bij Level27. Wil je meer over hem weten? Lees dan zeker verder.

  Wat was je eerste indruk toen je bij Level27 toekwam?

  Ik zag een jong, modern bedrijf die buiten een goede sfeer ook structuur uitstraalde. Dat maakte meteen een goede indruk op mij! Kortom kan je zeggen dat de duidelijke structuur, de no-bullshit aanpak en het aangename eerste gesprek voor dé klik zorgde.

  "Level27 heeft dan wel de KMO-stempel, maar professioneel en structureel nemen ze zeker geen shortcuts."

  Benne

  Waarom wilde je graag bij Level27 komen werken?

  Na mijn eerste werkervaring (die voortkwam uit mijn bachelorproef en stage) zocht ik een nieuwe uitdaging. Level27 stond hoog op de lijst van bedrijven die ik wou contacteren. Zelf komende van een KMO/Start-up moest ik nu de keuze maken welke richting ik uit wou. Level27 was zowel op technisch vlak als op vlak van type bedrijf, hetgene wat ik zocht. Level27 heeft dan wel de KMO-stempel, maar professioneel en structureel nemen ze zeker geen shortcuts. Het beste van twee werelden is de juiste beschrijving voor mij.

  Zijn er specifieke zaken waar je graag over wil bijleren?

  De volledige taakomschrijving bij Level27 spreekt me aan: zowel operationele zaken en support als verdere development van de systemen die al in gebruik zijn. Ik hoop op alle vlakken een betere IT’er te worden en ga dus graag de uitdaging aan!

  Heb je nog hobby’s?

  Ik ben altijd al sportief aangelegd geweest en begon dus al als 4-jarige knaap te voetballen in Stevoort. Een jaar later combineerde ik dit met basketbal en ging ik bijna elke dag sporten. Na 2 jaar koos ik vast voor basketbal, wat ik nog steeds doe. Helaas hebben enkele recente blessures mij al even langs de zijlijn geplaatst. Hiernaast ga ik nog fitnessen, zwemmen en squashen. In de overige tijd spendeer ik tijd met gamen of ben ik bezig met mijn homelab.

  Wat maakt jouw dag meteen goed?

  Het gevoel dat een dag nuttig is geweest en moe maar voldaan thuis komen. Combineer dit met een goede werksfeer dan voel ik me helemaal thuis. Carpe diem - op alle vlakken.

  Waar kom je helemaal van tot rust?

  “Keep the neurons firing” is in de IT zeker geen probleem, maar soms even de rust en natuur opzoeken, of de batterijen opladen op een weekendje weg doet wonderen.

  Heb je een lievelingskleur?

  Blauw.

  Met welk gerecht kan men jou altijd dolgelukkig maken?

  Spare ribs, die van het been vallen als je er nog maar naar kijkt. Heerlijk.

  Hond of kat?

  Beide. Valt perfect te combineren in een huishouden!

  Ochtendmens of nachtuil?

  Nachtuil. Maar een goed ritme doet wonderen en daar probeer ik me ook aan te houden.

  Als je nu op een vliegtuig kon springen, waar ging je dan naartoe?

  Ik wil al lang eens naar Auschwitz of Japan!

  Heb je concrete professionele en/of persoonlijke doelen in het leven?

  De beste IT’er worden die ik kan zijn en de balans “werken om te leven” en “leven om te werken” trachten zo goed mogelijk in evenwicht te houden.

  Wil je zelf nog iets toevoegen?

  Ik kijk uit naar de uitdaging bij Level27. Ik hoop me hier tot vaste waarde te vestigen en mee te groeien met het bedrijf. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

  "Ik hoop me hier tot vaste waarde te vestigen en mee te groeien met het bedrijf. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak."

  Benne

  Vragen of opmerkingen?

  Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
  We helpen je graag verder.

  Deel deze blog via