Level27 voor het tweede jaar op rij bij de FAST 50

    Peter Fastré
    by Peter Fastré
Level27 fast 50 deloitte

De laatste week van oktober kregen we het geweldige nieuws te horen dat Level27 voor het tweede jaar op rij genomineerd was voor de Fast 50 van Deloitte. In deze prestigieuze wedstrijd worden de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in België geselecteerd.

Leuk om horen, is het stijgend aantal Limburgse bedrijven dat genomineerd is om mee te strijden voor deze felbegeerde prijzen. Proficiat ook aan UgenTecEnsek, The New Drive, Arkite en Appwise voor jullie mooie realisaties!

De grote vraag dit jaar was of we opnieuw een extra prijs in ontvangst mochten nemen. Vorig jaar verlieten we trots het podium met de hoofdprijs in de categorie ‘Communications’. Jammer genoeg al een jaar geleden, maar dit blijft nog steeds een even prachtig moment voor ons! 
 

FAST 50 is een erkenning van de dagdagelijkse inzet van heel ons team! 

Inge Lieben

HR Manager

Virtuele prijsuitreiking Fast 50

Een prijsuitreiking meemaken thuis, achter je computer, leek voor ons op voorhand niet evident. Toch slaagde Deloitte erin om ons een unieke en innovatieve namiddag te bezorgen. Gedurende de hele namiddag passeerden er verschillende gastsprekers de revue. Een leuke toevoeging was het boeiende live debat tussen Benoît van den Hove (Euronext) en Hans Leybaert (Ceo van Unifiedpost Group). 

De opbouw was voor ons een geslaagde cocktail van interessante personen en treffende onderwerpen. Maar het moment van de waarheid begon om stipt 18:30u. Gingen we voor het tweede jaar opvrij met een extra prijs naar huis? Of bleef het bij die prachtige nominatie voor de Fast 50?

Een prachtig resultaat

Na een intensieve namiddag moeten we genoegen nemen met een prachtige 39ste plaats bij de 50 snelst groeiende technologische bedrijven van België. Uiteraard zijn we nog steeds heel trots op deze prestatie en gaan we er alles aan doen om volgend jaar opnieuw een plekje te veroveren. We onthouden na deze spannende dag dat we bij Level27 op de juiste manier bezig zijn en dat dit bovendien niet mogelijk was zonder al de topklanten waar wij mee samenwerken. 

Bedankt Deloitte voor deze nominatie. Bedankt aan al onze klanten de succesvolle samenwerking en bedankt aan onze collega’s die zich dagdagelijks inzetten voor deze klanten en Level27. 

Hopelijk tot volgend jaar! 
 

Ontdek meer over de FAST 50 en uiteindelijke resultaten op de Deloitte Fast50 website
 

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via