Level27 neemt SiteHosting over

    Peter Fastré
    by Peter Fastré
SiteHosting_Overname

We delen jou graag mee dat we recent het Gentse hostingbedrijf SiteHosting hebben overgenomen. Ontdek er in dit artikel alles over.

Onze overname van SiteHosting

Level27 heeft recent het Gentse SiteHosting overgenomen. Ja dat klopt! In dit blogartikel vertellen we je er graag meer over.

Een ander verhaal

Bij een overname is het interessant om beide kanten van het verhaal te kennen. Vaak lees je in de communicatie van het overgenomen bedrijf dat het gaat om een samenwerking en dat er niets verandert voor de klanten. Doorgaans wordt er gesproken over een overname, en impliceert men dat de merknaam ‘op termijn’ zal verdwijnen.

Wij vertellen een ander verhaal. Wij kiezen in onze communicatie voor de volgende invalshoek: Level27 neemt SiteHosting over. SiteHosting heeft een mooie naam opgebouwd en wij zullen deze dan ook behouden. De infrastructuur en dienstverlening daarentegen, krijgen wel een stevige update.

Het hostingbedrijf met unieke klantenondersteuning

SiteHosting is een hostingbedrijf uit Gent. Het bedrijf is opgericht in 2001 en verzorgt al bijna 20 jaar de hosting van duizenden kleine, middelgrote en grote bedrijven. Ze levert binnen het hostingsegment zo goed als alle beschikbare diensten, waarbij de nadruk ligt op een goede dienstverlening en een goede ondersteuning naar de klanten toe.

De overname is een win-win

Ambitie kenmerkt ons. We willen andere bedrijven kennis laten maken met ons verhaal en een schaalvergroting realiseren. Want onze aanpak werkt, dat bewijzen onze klanten keer op keer.

Maar ook vanuit het standpunt van SiteHosting is deze overname een stap vooruit. Zij kampten namelijk met wat technische achterstand die dringend aangepakt moest worden. Ook de overeenkomstige waarden van onze organisaties waren een factor in de overname. We wilden beiden onze klanten een uitstekende ervaring bezorgen en dat zullen we blijven doen. Flashforward: nu zijn alle technische zorgen van SiteHosting van de baan en kiezen we resoluut voor de toekomst!

Alles gebeurt transparant under the radar!

Voor onze bestaande klanten zal er niets veranderen - je kan gewoon verder je gang gaan. De klanten van SiteHosting maken daarentegen deel uit van de overdracht.

Stap voor stap ondernemen we de nodige acties, om zo uiteindelijk een volledige overname te kunnen realiseren. Hier zijn de SiteHosting klanten van op de hoogte. Op het einde van de reis zal de volledige refresh van de hard- en software er natuurlijk voor zorgen dat we de dienstverlening naar een nog hoger niveau kunnen tillen (nog hoger dan uit de glorietijden van de organisatie)! Wij zijn alvast heel enthousiast over deze nieuwe stap.

Binnenkort delen we een nieuw blogartikel waarbij we meer in detail zullen treden over ons groeiverhaal. Hou daarom zeker onze site in de gaten!

Langs deze weg willen we de SiteHosting klanten nogmaals een warm welkom heten! 

Vragen of opmerkingen?

Laat het ons zeker weten via onze chatbox!
We helpen je graag verder.

Deel deze blog via